.st0{fill:#FFFFFF;}

40% dintre bărbații transgender sunt infectați cu SIDA 

Articole | 05/05/2021

Săptămâna trecută Centrul pentru Controlul Bolilor din Atlanta (CDC) a publicat un raport, cu prilejul Zilei Internaționale Împotriva Transfobiei, conform căruia 40% dintre bărbații care se identifică a fi femei sunt infectați cu SIDA

Este un procent atât de strigător la cer încât cuvintele lipsesc pentru a exprima îngrijorarea, dar și frustrarea. Transgenderismul este o disforie, un produs al revoluției sexuale ale cărei consecințe costă miliarde de dolari pe an.

O disforie pe care societatea occidentală o încurajează și o facilitează. Una căreia parlamentarii caută să îi acorde multe drepturi și, din nefericire, în detrimentul oamenilor cu mintea întreagă și responsabili care spun "nu, nu pe banii mei, nu la copiii mei".

Astăzi vă dau informații noi și obiective pe care le puteți folosi să argumentați împotriva legii educației sexuale a dlui Iohannis: educația sexuală creează confuzie în mințile adolescenților (și nu numai), disforie sexuală, consecințe sociale negative imense (de genul celor de mai sus), și costuri financiare enorme care sunt puse pe spatele oamenilor responsabili, harnici, și prudenți. Adică pe spatele vostru!

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.