.st0{fill:#FFFFFF;}

Conservatori din toată lumea, uniți-vă! 

Articole | 22/06/2022

Felicitări Mayrei Flores!

În România nu s-a auzit de Mayra Flores. Dar America a auzit de ea săptămâna trecută. Hispanică, Flores a băgat groaza în Partidul Democrat. Cu un vot de 58 % la 43%, tânăra republicană l-a scos din Congres pe rivalul ei, un deputat democrat. Districtul lui Flores, McAllen, Texas la graniță cu Mexic, este 85% hispanic.

Până recent, grupul hispanic din SUA vota masiv democrat. Victoria lui Mayra dovedește că votanții latini sar din barca democrată și anti-creștină în număr masiv. Pentru prima dată în 150 de ani populația latină din McAllen a ales un deputat Republican.

Gândirea conservatoare se extinde rapid în rândul populației latine din America. Sloganul lui Flores la alegeri a fost „God, Family, and County / Dumnezeu, Familia si Patria”. [Link: https://twitter.com/MayraFl…/status/1536909242325680128…]

Sloganul neoficial al democraților, dar și al Bruxellesului, este „sexual anarchy, open borders, and inflation / anarhie sexuală, o lume fără granițe și inflație”! Într-adevăr, un slogan neoficial, dar ușor de dibuit din politicile pe care Washington și Bruxelles le promovează.

Dragi conservatori, să nu vă fie rușine de valorile conservatoare. Dimpotrivă, promovați-le! Alăturați-vă mișcării globale pentru valori: Dumnezeu, Familie și Națiune. Acestea sunt valorile pe care le-am pledat la fiecare candidatură.

Autor:Petre Costea, Președinte ARN

Petre scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!


Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 

Lidia a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.