.st0{fill:#FFFFFF;}

Marea Resetare prin „plandemie”? 

Articole | 25/01/2022

Având în vedere importanța enormă a subiectului e relevant să și menționez unde se situează marile publicații globale privind Marea Resetare.

New York Times neagă existența unui proiect de resetare mondială. BBC confirmă existența unor idei privind o mare resetare care se discută mai ales la Davos și în cadrul conferințelor globale (ținute mai mult sau mai puțin cu ușile închise).

Ele propun, ademenitor pentru omul care nu e în temă, „un viitor mai echitabil și verde / a fairer, greener future” prin resetarea capitalismului.

Pentru revista americană Time Marea Resetare este antidotul necesar pentru a clădi o lume post Covid-19 care va soluționa problemele cu care ne-am confruntat în anii pandemiei.

Idei generale similare sunt propuse și de Schwab și Malleret în cartea lor, publicată în 2020, Covid-19: The Great Reset / Covid-19: Marea Resetare.

Expresia The Great Reset / Marea Resetare a fost formulată pentru prima dată în 2010 în cartea cu același nume a americanului Richard Florida.

Cartea a fost o reacție la criza financiară din 2008 și propunea reformarea radicală a capitalismului global. Curând după aceea și ONU a împrumutat expresia și obiectivele, dar din perspectiva dezvoltării sustenabile.

De atunci încoace documentele majore ale ONU conțin expresii care deja au intrat și în vocabularul academic și intelectual din România: „sustainable development / dezvoltarea sustenabilă”.

Ceea ce este spooky / infiorător, însă, este că arhitecții Marii Resetări au căzut de acord că o pandemie sau criză globală va fi necesară pentru a pune planul Marii Resetări în acțiune.

Deja în 2018, prestigioasa universitate din SUA, Johns Hopkins University (Baltimore), a simulat o pandemie globală și strategiile de contracarare a pandemiei.

Simularea a presupus, teoretic vorbind, apariția unui nou virus în ființa umană, decesul a 130 de milioane de persoane și formularea unui vaccin pentru combaterea virusului.

Un an mai târziu, în octombrie 2019, John Hopkins a lansat o nouă simulare, finanțata, în parte, de Fundația lui Bill și Melinda Gates.

Este curios, și poate o coincidență (?) că această simulare, numită Event 201, a fost publicată cu două luni înainte de declanșarea pandemiei în Wuhan în decembrie 2019?

E și mai înfiorător, însă, că Event 201 a luat în calcul o pandemie generată de un „novel coronavirus / noul coronavirus”.

Exact ceea ce s-a petrecut în decembrie 2019. Event 201 presupunea că virusul se va transmite zootonic, adică de la animal la om, prin filiera liliac – porc – om. Exact cum spuneau, la unison, și Organizatia Mondială a Sănătății, Parlamentul European și Administrația Biden.

Spooky / înfiorător este și faptul că Event 201 a prescris modul în care guvernele lumii urmau să reacționeze la pandemia noului coronavirus pentru combaterea lui: lockdowns, colapsul firmelor și a economiilor, tehnologii biometrice de supraveghere a oamenilor, cenzurarea mediei sociale pentru combaterea dezinformării și informațiilor eronate, și monopolizarea informațiilor privind pandemia și concentrarea informațiilor în instituții globale.

Acum înțelegem de ce milioane de oameni din toată lumea își manifestă suspiciunea unei „plandemii”, adică a unei „pandemii planificate”, plănuită de elita globală pentru a pune în aplicare ideile Marii Resetări.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.