.st0{fill:#FFFFFF;}

Cine este ARN? Ce fel de partid este Alianța Renașterea Națională? P1 

Articole | 10/10/2023

Cine este ARN? Ce fel de partid este Alianța Renașterea Națională?

Ne dorim ca printr-o serie de postări, să vă răspundem prezentând Programul politic al partidului ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ.

(1) Preambul

Noi suntem România. Suntem bărbați și femei cu integritate, cinstiți, cetățeni care își onorează și își împlinesc responsabilitățile față de societate și de semeni. Suntem cetățeni care aduc pe lume copii, care îi educă să prețuiască valorile creștine, să-și iubească țara în care locuiesc și îi îndrumă să devină la rândul lor cetățeni cinstiți și de nădejde ai României. Suntem cetățeni care, indiferent de situația lor economică, tineri sau vârstnici, fie că locuiesc în România sau în diaspora, cred că viitorul României trebuie să fie unul prosper și de lungă durată. Credem că acest viitor poate fi asigurat doar prin valorificarea celui mai important factor și anume, factorul uman.Suntem cetățeni care prețuiesc valorile creștine și tradiționale, oameni care susțin familia și căsătoria naturală, ca instituții fundamentale sociale pe care se sprijină întregul eșafod social, economic și politic al României. Noi credem că, fără aceste instituții sociale fundamentale, care au dreptul la protecție din partea statului, viitorul României și prosperitatea ei pe termen lung sunt puse sub semnul întrebării. Suntem cetățeni care, din motive care țin de valorile noastre comune, nu ne putem regăsi în politica actuală a României și în nici un partid politic sau nici o structură politică actuală a României. Suntem majoritatea vastă a României. Noi suntem aceia care, în ultimii 30 de ani, am fost dezamăgiți la fiecare ciclu electoral, pentru că nu am identificat pe nimeni care să se identifice cu valorile și interesele noastre pentru a îl putea vota. Discursurile pro-valori, făcute răzleț de către personalitățile politice ale României au avut un caracter oportunist și nu au fost sincere. Din acest motiv, am ales să ne exercităm drepturile constituționale și să constituim o structură politică deschisă pentru aderare tuturor cetățenilor României care se identifică cu preocupările și intențiile noastre. Credem în necesitatea renașterii valorice, sociale, economice și politice a României. De aceea, am ales să lăsăm la o parte nepăsarea și să ne implicăm activ în viața politică a României, pentru a asigura un mediu public propice pentru familiile României, fără deosebire de apartenență politică, etnică ori confesională. Avem obiective comune, care, pentru a fi atinse, necesită acțiuni comune.

Dă-ne o mână de ajutor!Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact:Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Implică-te pentru apărarea valorilor și credinței creștine! Oricine, indiferent de vârstă, cunoștințe sau aptitudini, poate contribui. Doar împreună putem reuși!


Manole Mihail a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.