Partidul Alianța Renașterea Națională (ARN) se alătură cultelor creștine din România care se pronunță împotriva abuzurilor îndreptate spre poporul român.

Germania, 11 Februarie 2023 Alianța Renașterea Națională a luat la cunoștință cu multă bucurie și entuziasm, finalizarea recentă a eforturilor de reîntregire a familiei Furdui din Germania. ARN felicită familia Furdui pentru această realizare extraordinară, scontată în ciuda multor greutăți și șicanări ale autorităților germane asupra acestei familii. Pe 26 aprilie 2021 autoritățile germane i-au

Partidul Alianța Renașterea Națională militează pentru integritatea teritorială terestră, maritimă și aeriană, conform articolului 3, aliniatul (2) „Frontierele țării sunt consfințite prin lege organică, cu respectarea principiilor și a celorlalte norme general admise ale dreptului internațional.”

București, 8 Decembrie 2022 Alianța Renașterea Națională, crede în respectul reciproc! Ca stat membru, cu drepturi și obligații în Uniunea Europeană, cerem să fim tratați ca și cetățeni de clasa întâi, egali în drepturi cu toate celelalte state membre, iar țara noastră România, să fie tratată așa cum se cuvine unei țări care face parte

„Partidul ARN sustine și va susține mereu familia tradițională care să crească și să educe copiii și tinerii ȋn spiritul moralei creștine, singura care face posibilă dezvoltarea armonioasă a individului prin dragoste, respect, valori, tradiție, libertate de expresie, autocontrol, exprimare elevată și frumos”.

Dorim să clarificăm însâ, că Partidul ARN nu este în discuții concrete cu nici o  formațiune politică privind alegerile din 2024.

Dezmințim deasemenea comentariile privind o eventuală fuziune a ARN cu vreo altă formațiune politică.

ARN este un partid politic cu o identitate aparte și nu intenționează să-și atrofieze identitatea prin fuziuni cu formațiuni politice terțe.

„Vom continua munca în teritoriu pentru extinderea prezenței noastre în toată România și în diaspora”, a confirmat dl Gheorghe Noane, Vicepreședintele ARN.