“Partidul ARN sustine și va susține mereu familia tradițională care să crească și să educe copiii și tinerii ȋn spiritul moralei creștine, singura care face posibilă dezvoltarea armonioasă a individului prin dragoste, respect, valori, tradiție, libertate de expresie, autocontrol, exprimare elevată și frumos”.

Dorim să clarificăm însâ, că Partidul ARN nu este în discuții concrete cu nici o  formațiune politică privind alegerile din 2024.

Dezmințim deasemenea comentariile privind o eventuală fuziune a ARN cu vreo altă formațiune politică.

ARN este un partid politic cu o identitate aparte și nu intenționează să-și atrofieze identitatea prin fuziuni cu formațiuni politice terțe.

“Vom continua munca în teritoriu pentru extinderea prezenței noastre în toată România și în diaspora”, a confirmat dl Gheorghe Noane, Vicepreședintele ARN.

Alianța Renașterea Națională susține aderarea României la spațiul Schengen și va lupta ca acest obiectiv să se realizeze!

„România are dreptul să facă parte din Spațiul Schengen! Țara noastră îndeplineşte cerinţele tehnice privind apartenenţa sa la Spaţiul Schengen şi acţionează deja ca un membru al acestuia, în deplin spirit de solidaritate europeană. Suntem parte integrantă a reformei Spaţiului Schengen şi ne implicăm activ în eforturile de modernizare a acestuia. Aderarea României va contribui la securitatea şi consolidarea Spaţiului Schengen.

Conferința ARN Madrid 3 Septembrie 2022

Dragi români,
Alianța Renașterea Națională vă invită la o conferință publică pe care o organizează în Madrid, Spania, Sâmbătă 3 Septembrie 2022
Dl Petre Costea, Președintele ARN, va fi conferențiarul principal în cadrul conferinței și va face o prezentare a ARN și a orientării ei politice conservatoare.
Conferința va începe la ora 12:00 și se va ține în sala de conferințe a Hotelului Atalaya din Fuentiduena de Tajo. Adresa este Hotel La Atalaya, A 3 Km 63, Fuentiduena de Tajo, 28597 Madrid.
Vă mulțumim și vă așteptăm în număr cât mai mare!

Partidul Alianța Renașterea Națională condamnă vehement Pactul Ribbentrop – Molotov și deplânge efectele acestuia care se resimt până astăzi.
Sub privirile lui Ribbentrop și Stalin, ministrul de externe sovietic Viaceslav Molotov a semnat la 23 August 1939 “Pactul Ribbentrop – Molotov”, un pact mârșav, care din nefericire pentru România, a pecetluit soarta a milioane de oameni, inclusiv a basarabenilor.

Ziua de 30 Iulie marchează Ziua mondială împotriva traficului de persoane.

Milioane de victime, femei, bărbați și copii sunt supuși zilnic acestei forme de sclavie modernă, traficul de adulți și minori devenind o problemă globală. Traficul de ființe umane reprezintă una dintre cele mai grave infracţiuni din lume, care afectează viaţa a milioane de oameni şi le lezează demnitatea, distrugând persoana, familia, comunitatea și națiunea.