.st0{fill:#FFFFFF;}

Și alți demnitari se alătură eforturilor Alianței Renașterea Națională pentru susținerea familiei Furdui 

Comunicate de presă | 02/07/2021

Iată că solicitările ARN încep să dea roade:

În urma eforturilor membrilor ARN de a aduna peste 23.000 de semnături în sprijinul familiei Furdui, în urma eforturilor dlui Peter Costea, președintele ARN și a dlui Beniamin Lup, președinte executiv de a prezenta cazul acestei familii în fața autorităților naționale și internaționale, după sute de ore de muncă din partea voluntarilor ARN și în urma mobilizării românilor de pretutindeni, o delegație română se va deplasa în Germania pentru a contribui la aceeași cauză pentru care Alianța Renașterea Națională luptă încă din ziua în care familia Furdui a fost pur și simplu jefuită de copiii lor.

Din delegație va face parte dl Titus Corlătean și dl. Ben-Oni Ardelean, precum și reprezentanți ai bisericilor.

Alianța Renașterea Națională continuă lupta și salută orice inițiativă de acest gen, pentru apărarea Valorilor Creștine și a familiei naturale!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți despre cazul familiei Furdui.

Continuăm lupta pentru familia Furdui, așteptând răspunsul oficial pe care ARN l-a solicitat președintelui României, primului ministru, ministrului afacerilor externe, Ambasadei Republicii Federale Germania la București, Ministerului Muncii și Protecției Sociale și Avocatului Poporului.

Alianța Renașterea NaționalăImplică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.