ARN este o mișcare conservatoare, pro-valori, pro-familie naturală, pro-România, născută din munca miilor de voluntari care, în prima parte a anului trecut, au lucrat în sprijinul candidaturilor europarlamentare independente pro-valori. Eforturile colosale ale acestor oameni nu pot fi ignorate, cu atât mai puțin uitate. Credem în necesitatea de a duce mai departe acest început bun.

Continuăm nu numai ce au început ei, ci și munca și eforturile, la fel de importante, pentru promovarea valorilor morale și creștine în Constituția României. Fie că e vorba de proiectul constituțional din 2007 ori cel din 2018 de revizuire a Articolului 48, fie că e vorba de zecile de mii de cetățeni care, anual, ies în stradă să promoveze dreptul la viață al copiilor nenăscuți, vocea acestora este una a înțelepciunii, a responsabilității, a moralității, o voce despre care noi, cei din ARN, credem că trebuie amplificată.

Mesajul lor și al nostru a fost relevant în 2007, 2018 și 2019, iar evenimentele de la începutul anului 2020 dovedesc că este la fel de important și în contextul actual. România, Europa și societatea globală au nevoie de o busolă morală, ancorată în valorile creștine, care reprezintă, de altfel, înseși rădăcinile continentului nostru.

Credem că factorul uman trebuie restaurat din punct de vedere al valorilor autentice, o societate reînnoită moral, o civilizație românească renăscută spiritual. O Românie și o Europă a căror singură nădejde este omul înnoit prin valorile creștine.

Dedicăm această pagină miilor de voluntari care au muncit, ani la rând, pentru promovarea valorilor autentice în spațiul public din patria noastră.

Este platforma lor și îi invităm să se implice în promovarea valorilor noastre comune prin intermediul noii mișcări, Alianța Renașterea Națională (ARN).

Încurajăm, de asemenea, pe toți cetățenii români de bună credință, care doresc să promoveze valorile în spațiul civic și politic, să ni se alăture.

Notă: ARN este un grup multietnic și multiconfesional, cu prezență în întregul spațiu românesc, atât în România, cât și în diaspora.

Valorile ARN

Apărăm și susținem familia în forma ei naturală
Promovăm valorile creștine în societate
Apărăm dreptul la viață al copiilor nenăscuți
Suntem împotriva corupției
Combatem traficul de persoane
Încurajăm afacerile autohtone
Promovăm produsele românești
Urmărim debirocratizarea sistemului administrativ
Credem în parcursul european al României
Milităm pentru păstrarea și promovarea valorilor identitare românești
Susținem reunificarea republicii Moldova cu România
Credem într-o implicare activă în educația copiilor
Credem în potențialul turistic nelimitat al României.
Credem că domeniul medical are nevoie de o reformă
Suntem un partid conservator, de centru-dreapta, creștin
Condamnăm violența de orice fel