.st0{fill:#FFFFFF;}

Petiție Europeană împotriva blasfemierii Nașterii Domnului și batjocorirea valorilor religioase 

Petiții | 13/12/2021

Pe 1 decembrie 2021, Riccardo Simonetti, Ambasador special al Parlamentului European pentru mișcarea LGBT, a publicat pe contul său de Instagram două fotografii care își bat clar joc de Dumnezeul cerului.

Aceste imagini apar și pe coperta din decembrie 2021 a revistei Siegessäule. Revista Siegessäule este cea mai răspândită publicație LGBT din Berlin.

În calitate de ambasador la Parlamentul European, organul legislativ al Uniunii Europene, Riccardo Simonetti „lucrează pentru a pune capăt discriminării față de comunitatea LGBT” prin „discuții cu politicienii” și „cooperare între biroul de legătură din München și Simonetti”.

Ne-am născut liberi, cu drepturi fundamentale, cu dreptul de a crede în valori și a ne exprima crezul și opiniile sub protecția Constituției, a legilor naționale și a Tratatelor Internaționale.

Facem parte dintr-o Europă fondată pe principii Creștine, despre care Robert Schuman și Konrad Adenauer spuneau că va fi o “casă europeană, o casă a națiunilor”.

Asistăm astăzi cu îngrijorare la denaturarea scopurilor și obiectivelor Uniunii, la alterarea principiilor statului de drept și la distrugerea cu bună știință a tot ceea ce este drept, moral și curat.

Valorile spirituale sunt călcate în picioare de către liderii europeni, iar credința și simbolurile religioase sunt batjocorite în numele “toleranței și a multiculturalismului”.

În locul din care izvorăște Dreptul European, în Parlamentul European activează grupuri de interese și Comisii, ambasadori ai unor grupuri minoritare și demnitari care își permit să denigreze religia, să discrimineze închinătorii și să batjocorească simbolurile sacre care ne-au însoțit de veacuri și păstrat speranța în vremuri de nevoie. 

Solicităm Parlamentului European adoptarea de urgență a unei Rezoluții și elaborarea unei Recomandări prin care să interzică orice formă de batjocură și denigrare a credinței religioase și a valorilor spirituale!

Dreptul la închinare și exprimare a credinței, precum și libertatea de a practica convingerile religioase nestingheriți ne sunt garantate atât prin Constituțiile fiecărui stat european cât și prin Tratatele Internaționale.

Ne opunem oricărei forme de discriminare pe criterii religioase precum și oricăror acte denigratoare din partea unor persoane, grupuri sau Instituții, solicitând Parlamentului European adoptarea de îndată a unui pachet legislativ necesar pentru asigurarea climatului de respect al religiei și al închinătorilor.

Semnăm această Petiție, afirmând în mod responsabil că vom lupta prin orice mijloace etice și eficiente pentru realizarea acestui deziderat!

Încetați batjocorirea valorilor spirituale, încetați batjocura la adresa închinătorilor!

Semnează petiția

Petitie - Încetați batjocorirea valorilor religioase

Alianța Renașterea Națională

13 Decembrie 2021


Lidia a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.