11/06/2022

În anul 2018 Guvernul României a propus un program național de educare a părinților pe un fond neo-marxist și anti-familie. Programul nu a fost adoptat că urmare a opoziției masive din partea părinților și a liderilor diferitelor culte religioase din România. Semnează Petiția În primăvara acestui an, Guvernul a revenit în spațiul public cu o versiune

Dragi români, fiți mândri de indentitatea voastră creștină!
Dorim ca și în acest an 2022 să ne readucem aminte de identitatea noastră creștină, de chemarea și harul care ne-a fost dat din principiu și până azi, de valoarea inestimabilă și multimilenară a identității noastre creștine, de scopul pentru care existăm ca și creștini.

22/01/2022

Observăm cum clasa politică actuală caută scuze, dar oamenii care luptă cu adevărat pentru România și români caută soluții.

ARN lansează o petiție prin care se solicită de urgență măsurile esențiale pentru depășirea situației actuale cum ar fi: reducere TVA-ului la produsele alimentare de bază, la gazele naturale și la îngrășămintele folosite în agricultură, reduceri drastice ale TVA-ului la combustibil, dar și scăderi ale taxelor la încălzire și electricitate.

04/01/2022

Semnați petiția împotriva certificatelor verzi https://faracertificat.ro/ Mișcarea pentru familie din România este și o mișcare pentru democrație și libertăți fundamentale, inclusiv libertatea de a alege. În anii pandemiei eu personal m-am poziționat consistent împotriva restricțiilor neconstituționale, iar acum împotriva încercărilor neconstituționale ale clasei politice de a impune certificatele verzi în Romania. Certificatele verzi sunt discriminatorii, așa cum am