15/06/2021

Mentalitatea totalitară a liderilor noștri se înrăutățește. Țara a ajuns pe mâna unei generații de politicieni în întregime înstrăinată de cele mai elementare noțiuni de respect față de Constituție și de drepturilor noastre constituționale.

Semnați petiția contra discriminării părinților care refuză să se vaccineze

Conștienți de identitatea creștină bogată a poporului român și profund îndurerați de încercările de distrugere a acestei identități prin tot felul de atacuri și propagandă anti-familie, anti-viață împotriva credinței și împotriva valorilor, declarăm iunie drept Luna Identității Creștine în România!

ARN proclamă luna Iunie drept Luna Identității Creștine
14/05/2021

Confiscarea copiilor reprezintă o acțiune abuzivă și ilegală. Semnează petiția prin care cerem returnarea copiilor minori care au fost luați în mod abuziv din familie de către autoritățile germane.

Petiție pentru familia Furdui
07/05/2021

Am inițiat o petiție online de solidaritate cu creştinii occidentali care sunt persecutați pentru credință. Vă rog să o semnați şi să o transmiteți şi altora să o semneze.

Petiție în sprijinul creștinilor discriminați și persecutați în Occident
01/01/2021

Semnează această petiție prin care susținem libertatea de a alege sau respinge vaccinarea și încurajează informarea referitoare la beneficiile și riscurile vaccinului. Ne declarăm total împotriva oricărei obligații referitoare la vaccinare și vom milita împotriva oricărei îngrădiri a libertăților datorită alegerii de a refuză vaccinarea.

Responsabilizăm statul roman în legatură cu vaccinul Covid 19!