02/09/2021

Acum un an am postat rugămintea de a semna Declarația de la Timișoara lansată de Alianța Familiilor din România în 2010.

05/08/2021

Vrem tricolorul și sexul (nu genul) pe noile cărți de identitate! ROMÂNIA este STAT SUVERAN!
Semnează petiția pentru rectificarea noii cărți de identitate!!!

17/07/2021

Ne găsim într-o situație fără precedent într-o Românie a secolului 21, o Românie care se pretinde modernă, un stat care potrivit Constituției ar trebui să fie unul suveran, cu un Parlament care ar trebui să fie apărător al statului de drept și al libertăților cetățenești, cu un președinte care ar trebui să fie garantul libertății

08/07/2021

Actualizare despre cazul familiei Furdui.

În urma eforturilor susținute din partea partidului ARN, ambasada Germaniei a răspuns solicitării trimise. Vedeți răspunsul oficial.

30/06/2021

Semnează acum petiția!

Secularismul ne reamintește zilnic că este inamicul nostru, că intenționează să ne pună convingerile în afara legii, și că, de fapt, nu ne dorește prezența în cetate.

Ne batjocorește în fața copiilor noștri, le confiscă inteligența, îi îndoctrinează în minciuni și imoralitate pe banii noștri.

Este vremea să ne trezim. Este vremea să reacționăm.

15/06/2021

Mentalitatea totalitară a liderilor noștri se înrăutățește. Țara a ajuns pe mâna unei generații de politicieni în întregime înstrăinată de cele mai elementare noțiuni de respect față de Constituție și de drepturilor noastre constituționale.