.st0{fill:#FFFFFF;}

Semnați petiția împotriva certificatelor verzi 

Petiții | 04/01/2022

Semnați petiția împotriva certificatelor verzi

https://faracertificat.ro/

Mișcarea pentru familie din România este și o mișcare pentru democrație și libertăți fundamentale, inclusiv libertatea de a alege. În anii pandemiei eu personal m-am poziționat consistent împotriva restricțiilor neconstituționale, iar acum împotriva încercărilor neconstituționale ale clasei politice de a impune certificatele verzi în Romania.

Certificatele verzi sunt discriminatorii, așa cum am scris deja de multe ori. Ele împart cetățenii în clase artificiale și fără sens și sunt desemnate să constrângă cetățenii să acționeze împotriva voinței lor.

Subminarea autonomiei personale în materie medicală este o încălcare grosolană a libertății de conștiință, a libertății religioase, a libertății de a ne duce viața în conformitate cu propriile convingeri. Ca atare, recomand semnarea petiției recent lansată Fără Certificat.

Cei care doriți o puteți semna. Dacă sunteți îngrijorați de măsurile anti-constituționale deja luate ori care sunt programate pentru a fi supuse la vot în Parlament, vă rog să semnați petiția: https://faracertificat.ro/

Vă mulțumesc.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


Lidia a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.
Trimite Email
Telegram
WhatsApp