Semnează petițiile ARN

Acum un an am postat rugămintea de a semna Declarația de la Timișoara lansată de Alianța Familiilor din România în 2010.

Semnează petiția

Vrem tricolorul și sexul (nu genul) pe noile cărți de identitate! ROMÂNIA este STAT SUVERAN!
Semnează petiția pentru rectificarea noii cărți de identitate!!!

Semnează petiția

Ne găsim într-o situație fără precedent într-o Românie a secolului 21, o Românie care se pretinde modernă, un stat care potrivit Constituției ar trebui să fie unul suveran, cu un Parlament care ar trebui să fie apărător al statului de drept și al libertăților cetățenești, cu un președinte care ar trebui să fie garantul libertății

Semnează petiția

Actualizare despre cazul familiei Furdui.

În urma eforturilor susținute din partea partidului ARN, ambasada Germaniei a răspuns solicitării trimise. Vedeți răspunsul oficial.

Semnează petiția

Semnează acum petiția!

Secularismul ne reamintește zilnic că este inamicul nostru, că intenționează să ne pună convingerile în afara legii, și că, de fapt, nu ne dorește prezența în cetate.

Ne batjocorește în fața copiilor noștri, le confiscă inteligența, îi îndoctrinează în minciuni și imoralitate pe banii noștri.

Este vremea să ne trezim. Este vremea să reacționăm.

Semnează petiția

Mentalitatea totalitară a liderilor noștri se înrăutățește. Țara a ajuns pe mâna unei generații de politicieni în întregime înstrăinată de cele mai elementare noțiuni de respect față de Constituție și de drepturilor noastre constituționale.

Semnează petiția

Contribuie ca voluntar

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Devino membru

Hai în echipa ARN! Împreună putem construi o echipă puternică. Ai nevoie de doar 2 minute ca să devii membru ARN și să participi la renașterea României!

Donează

Continuitatea ARN poate fi posibilă grație contribuției fiecăruia dintre voi. Orice sumă cât de mică sau mare, donată odată sau lunar înseamnă enorm de mult.

Idei și sugestii

Ai vreo idee sau sugestie care ar putea contribui la renașterea României? Le așteptăm cu mare nerăbdare, le citim cu atenție și analizăm punerea în practică.

Înscrie-te ca simpatizant

Împărtășești aceleași valori, idei, principii, sentimente sau aspirații cu ARN dar încă nu ești te-ai decis să devii membru? Nici o problemă, înscrie-te ca simpatizant.