Semnează petițiile ARN

Mentalitatea totalitară a liderilor noștri se înrăutățește. Țara a ajuns pe mâna unei generații de politicieni în întregime înstrăinată de cele mai elementare noțiuni de respect față de Constituție și de drepturilor noastre constituționale.

Semnează petiția

Conștienți de identitatea creștină bogată a poporului român și profund îndurerați de încercările de distrugere a acestei identități prin tot felul de atacuri și propagandă anti-familie, anti-viață împotriva credinței și împotriva valorilor, declarăm iunie drept Luna Identității Creștine în România!

Semnează petiția

Confiscarea copiilor reprezintă o acțiune abuzivă și ilegală. Semnează petiția prin care cerem returnarea copiilor minori care au fost luați în mod abuziv din familie de către autoritățile germane.

Semnează petiția

Am inițiat o petiție online de solidaritate cu creştinii occidentali care sunt persecutați pentru credință. Vă rog să o semnați şi să o transmiteți şi altora să o semneze.

Semnează petiția

Semnează această petiție prin care susținem libertatea de a alege sau respinge vaccinarea și încurajează informarea referitoare la beneficiile și riscurile vaccinului. Ne declarăm total împotriva oricărei obligații referitoare la vaccinare și vom milita împotriva oricărei îngrădiri a libertăților datorită alegerii de a refuză vaccinarea.

Semnează petiția

Contribuie ca voluntar

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Devino membru

Hai în echipa ARN! Împreună putem construi o echipă puternică. Ai nevoie de doar 2 minute ca să devii membru ARN și să participi la renașterea României!

Donează

Continuitatea ARN poate fi posibilă grație contribuției fiecăruia dintre voi. Orice sumă cât de mică sau mare, donată odată sau lunar înseamnă enorm de mult.

Idei și sugestii

Ai vreo idee sau sugestie care ar putea contribui la renașterea României? Le așteptăm cu mare nerăbdare, le citim cu atenție și analizăm punerea în practică.

Înscrie-te ca simpatizant

Împărtășești aceleași valori, idei, principii, sentimente sau aspirații cu ARN dar încă nu ești te-ai decis să devii membru? Nici o problemă, înscrie-te ca simpatizant.