Semnează petițiile ARN

Solicităm respingerea parteneriatelor civile în România! Recent, Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a emis o decizie care impune României să legifereze intern parteneriatele civile între persoane de același sex. Ne opunem! Decizia CEDO este incompatibilă și contrară suveranității naționale. CEDO nu poate impune României ce legi să adopte. Legislația internă a României e de

Semnează petiția

Legea PL-x 145, sau legea Barnevernet în Romania. Privim cu îngrijorare cum se încearcă introducerea și legiferarea acelorași practici pe care le are Jugendamt în Germania și Barnevernet în Norvegia. Aceste instituții și-au arătat practicile monstruoase, disprețul față de familie și chiar încurajează abuzul asupra minorilor prin protejarea minorităților sexuale și mușamalizarea nerespectării legii de

Semnează petiția

Solicităm respingerea proiectului Legii 255/2023 care urmărește facilitarea cât mai mult a avortului la cerere prin oferirea gratuității avortului.   Plățile pentru avort urmează să fie făcute de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, bani ce urmează a fi plătiți de contribuabili.   Declinul demografic al României e de netăgaduit și duce țara pe râpa, iar instituirea prin

Semnează petiția

În anul 2018 Guvernul României a propus un program național de educare a părinților pe un fond neo-marxist și anti-familie.   Programul nu a fost adoptat că urmare a opoziției masive din partea părinților și a liderilor diferitelor culte religioase din România. Semnează Petiția În primăvara acestui an, Guvernul a revenit în spațiul public cu

Semnează petiția

Observăm cum clasa politică actuală caută scuze, dar oamenii care luptă cu adevărat pentru România și români caută soluții.

ARN lansează o petiție prin care se solicită de urgență măsurile esențiale pentru depășirea situației actuale cum ar fi: reducere TVA-ului la produsele alimentare de bază, la gazele naturale și la îngrășămintele folosite în agricultură, reduceri drastice ale TVA-ului la combustibil, dar și scăderi ale taxelor la încălzire și electricitate.

Semnează petiția

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Contribuie ca voluntar

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Devino membru

Hai în echipa ARN! Împreună putem construi o echipă puternică. Ai nevoie de doar 2 minute ca să devii membru ARN și să participi la renașterea României!

Donează

Continuitatea ARN poate fi posibilă grație contribuției fiecăruia dintre voi. Orice sumă cât de mică sau mare, donată odată sau lunar înseamnă enorm de mult.

Idei și sugestii

Ai vreo idee sau sugestie care ar putea contribui la renașterea României? Le așteptăm cu mare nerăbdare, le citim cu atenție și analizăm punerea în practică.

Înscrie-te ca simpatizant

Împărtășești aceleași valori, idei, principii, sentimente sau aspirații cu ARN dar încă nu ești te-ai decis să devii membru? Nici o problemă, înscrie-te ca simpatizant.