Semnează petițiile ARN

Ne găsim într-o situație fără precedent într-o Românie a secolului 21, o Românie care se pretinde modernă, un stat care potrivit Constituției ar trebui să fie unul suveran, cu un Parlament care ar trebui să fie apărător al statului de drept și al libertăților cetățenești, cu un președinte care ar trebui să fie garantul libertății

Semnează petiția

Actualizare despre cazul familiei Furdui.

În urma eforturilor susținute din partea partidului ARN, ambasada Germaniei a răspuns solicitării trimise. Vedeți răspunsul oficial.

Semnează petiția

Semnează acum petiția!

Secularismul ne reamintește zilnic că este inamicul nostru, că intenționează să ne pună convingerile în afara legii, și că, de fapt, nu ne dorește prezența în cetate.

Ne batjocorește în fața copiilor noștri, le confiscă inteligența, îi îndoctrinează în minciuni și imoralitate pe banii noștri.

Este vremea să ne trezim. Este vremea să reacționăm.

Semnează petiția

Mentalitatea totalitară a liderilor noștri se înrăutățește. Țara a ajuns pe mâna unei generații de politicieni în întregime înstrăinată de cele mai elementare noțiuni de respect față de Constituție și de drepturilor noastre constituționale.

Semnează petiția

Conștienți de identitatea creștină bogată a poporului român și profund îndurerați de încercările de distrugere a acestei identități prin tot felul de atacuri și propagandă anti-familie, anti-viață împotriva credinței și împotriva valorilor, declarăm iunie drept Luna Identității Creștine în România!

Semnează petiția

Am inițiat o petiție online de solidaritate cu creştinii occidentali care sunt persecutați pentru credință. Vă rog să o semnați şi să o transmiteți şi altora să o semneze.

Semnează petiția

Contribuie ca voluntar

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Devino membru

Hai în echipa ARN! Împreună putem construi o echipă puternică. Ai nevoie de doar 2 minute ca să devii membru ARN și să participi la renașterea României!

Donează

Continuitatea ARN poate fi posibilă grație contribuției fiecăruia dintre voi. Orice sumă cât de mică sau mare, donată odată sau lunar înseamnă enorm de mult.

Idei și sugestii

Ai vreo idee sau sugestie care ar putea contribui la renașterea României? Le așteptăm cu mare nerăbdare, le citim cu atenție și analizăm punerea în practică.

Înscrie-te ca simpatizant

Împărtășești aceleași valori, idei, principii, sentimente sau aspirații cu ARN dar încă nu ești te-ai decis să devii membru? Nici o problemă, înscrie-te ca simpatizant.