.st0{fill:#FFFFFF;}

Solidari cu familia Furdui: lăsați copiii să vină acasă! 

Articole | 11/10/2021

Răsfoind presa internațională am dat peste un studiu inedit, poate chiar surprinzător, care imediat m-a dus cu mintea la cei 7 copii ai familiei Furdui.

Este un studiu care reconfirmă din nou și din nou că familia naturală formată din mamă, tată și copii biologici constituie cea mai bună structură socială pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Este vorba despre un studiu longitudinal finlandez publicat în iunie. 

Este longitudinal în sensul că se focalizează pe același subiect și acoperă câteva generații de oameni, cronologic. Studiul finlandez începe cu generațiile născute în spitalele din Helsinki între 1934 și 1939, și între 1940 și 1944. La vremea aceea familia nucleară era normativă în Finlanda, și puțini copii se nășteau ori trăiau fără un tată în casă.

Sociologii finlandezi au evaluat dezvoltarea emoțională, de sănătate, intelectuală, profesională, sentimentală și socială a copiilor crescuți cu părinții lor biologici și copiii crescuți de un singur părinte.

 Diferența este de la cer la pământ. În toate categoriile, copii crescuți cu ambii părinți erau mult mai bine dezvoltați și ajustați decât copiii crescuți fără tată.

Pledăm pentru eliberarea imediată și necondiționată a copiilor Furdui. Copiii sunt împărțiți în trei. Familia nucleară a fost dezmembrată în patru. Statul german, și cel laic în general, distruge emoțional acești copii ținându-i separați de părinți și unii de alții.

Separați de familie și unii de alții, copiii foarte posibil vor avea de suferit, vor fi vătămați. Obligația noastră este să afirmăm relevanța familiei nucleare și să ne raliem în spatele acestei familie pentru binele lor și al familiei creștine.


Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!
Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.