10/09/2022

Mii de comentarii au fost deja scrise în toată lumea privind trecerea în veșnicii a Reginei Elisabeta a II-a. La scurt timp vor urma și cărțile scrise din perspective diverse. M-a frapat însă absența comentariilor privind decesul Reginei în presa conservatoare de dincolo de Atlantic.

05/06/2022

Fără corupție la granițele României cu Ucraina!
Suntem în contact constant cu cetățeni din diferite zone ale României pentru a ne informa privind situațiile cu care se confruntă. Săptămâna aceasta am comunicat privind corupția de care dau dovadă vameșii din Romania și Ucraina, dar și Guvernul României, privind refugiații și ajutoarele umanitare.
Corupția este o gangrenă pe care trebuie să o anihilăm. Corupția este incompatibilă cu valorile creștine și cu pretențiile României ca stat democratic.

22/10/2021

Dragi fermieri fie că sunteți organizați ca firmă sau PFA începând din 25 octombrie 2021 până în 25 ianuarie 2022 puteți accesa finanțări nerambursabile până la 1,5 milioane de euro prin submăsura 4.1 al Programului Național de Dezvoltare Rurală. Accesați: https://portal.afir.info/informatii_generale_pndr_investitii_prin_pndr_sm_4_1_exploatatii_agricole AutorCristian HorjARN BIHORCristian scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie

11/10/2021

Vă mulțumim pentru că ați fost alături de ARN la protestul din 2 Octombrie.

ARN luptă pentru legi drepte, pentru familie, pentru viață, pentru o democrație autentică!

13/09/2021

Te invităm să te întâlnești cu caravana ARN, în turneul din luna Septembrie. Vezi programul complet și traseul caravanei prin toată România.

25/06/2021

Timișorenii au votat-o pe dna Gorghiu la Senat în decembrie anul trecut. Era spre binele lor să fi votat candidata Alianței Renașterea Națională. Au ratat șansa de a trimite în Parlament o persoană pro-valori.