10/11/2022

Motto: Renaștem România. Credință, Familie, Valori. Alianța Renașterea Națională (ARN) organizează un Congres extraordinar în data de 16 noiembrie 2022 ora 20:00 (ora României).La acest congres vor participa numai membrii înregistrați ai partidului Alianța Renașterea Națională.Agenda congresuluiCongresul va începe cu o rugăciune rostită de părintele Costică Nichitean și audiția imnului național al României.Alegerea noului Președinte

05/06/2022

Fără corupție la granițele României cu Ucraina!
Suntem în contact constant cu cetățeni din diferite zone ale României pentru a ne informa privind situațiile cu care se confruntă. Săptămâna aceasta am comunicat privind corupția de care dau dovadă vameșii din Romania și Ucraina, dar și Guvernul României, privind refugiații și ajutoarele umanitare.
Corupția este o gangrenă pe care trebuie să o anihilăm. Corupția este incompatibilă cu valorile creștine și cu pretențiile României ca stat democratic.

22/10/2021

Dragi fermieri fie că sunteți organizați ca firmă sau PFA începând din 25 octombrie 2021 până în 25 ianuarie 2022 puteți accesa finanțări nerambursabile până la 1,5 milioane de euro prin submăsura 4.1 al Programului Național de Dezvoltare Rurală. Accesați: https://portal.afir.info/informatii_generale_pndr_investitii_prin_pndr_sm_4_1_exploatatii_agricole AutorCristian HorjARN BIHORCristian scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie

13/09/2021

Te invităm să te întâlnești cu caravana ARN, în turneul din luna Septembrie. Vezi programul complet și traseul caravanei prin toată România.