.st0{fill:#FFFFFF;}

Congres extraordinar Alianța Renașterea Națională 

Știri | 10/11/2022

Motto: Renaștem România. Credință, Familie, Valori.

Alianța Renașterea Națională (ARN) organizează un Congres extraordinar în data de 16 noiembrie 2022 ora 20:00 (ora României).

La acest congres vor participa numai membrii înregistrați ai partidului Alianța Renașterea Națională.

Agenda congresului

Congresul va începe cu o rugăciune rostită de părintele Costică Nichitean și audiția imnului național al României.

  1. Alegerea noului Președinte Executiv
  2. Alegerea de noi membrii în Biroul Executiv
  3. Adoptarea unei rezoluții care va împuternici Biroul Executiv ARN pentru a desemna o persoană în funcția de trezorier al Partidului Alianța Renașterea Națională

Procedura de participare la congresul extraordinar ARN

Congresul ARN din date de 16 noiembrie 2022 va fi susținut online. Pentru o bună organizare, procedura de participare este următoarea:

  1. Pentru a participa la congres, rugăm toți membrii ARN să se înregistreze pe formularul de mai jos până luni, 14 Noiembrie 2022.
  2. Secretariatul ARN va verifica eligibilitatea fiecărei persoane care a completat formularul.
  3. Membrii eligibili vor primi pe email detalii adiționale despre programul congresului, membrii care vor fi supuși la vot, rezoluția dar și linkul de Zoom pentru a participa la congresul ARN.

Alianța Renașterea Națională este singurul partid creștin-conservator care luptă pentru valorile creștine și pentru Renașterea României. 

Înscrierile au fost finalizate. Vă așteptăm alături de noi la congresul ARN!

Ai dori să participi dar nu ești încă membru?

Devino membru

Hai în echipa ARN! Împreună putem construi o echipă puternică. Ai nevoie de doar 2 minute ca să devii membru ARN și să participi la renașterea României!

Cum mai poți contribui la ARN?

Contribuie ca voluntar

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Semnează petițiile ARN

Petițiile ARN sunt un mijloc util pentru a transmite un mesaj clar guvernelor, acela că nu tolerăm abuzurile și luptăm pentru apărarea valorilor noastre.

Donează

Continuitatea ARN poate fi posibilă grație contribuției fiecăruia dintre voi. Orice sumă cât de mică sau mare, donată odată sau lunar înseamnă enorm de mult.

Înscrie-te ca simpatizant

Împărtășești aceleași valori, idei, principii, sentimente sau aspirații cu ARN dar încă nu ești te-ai decis să devii membru? Nici o problemă, înscrie-te ca simpatizant.

Idei și sugestii

Ai vreo idee sau sugestie care ar putea contribui la renașterea României? Le așteptăm cu mare nerăbdare, le citim cu atenție și analizăm punerea în practică.

Abonează-te la newsletter

Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.

Lidia a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.