14/09/2022

ARN solicită Parlamentului European un tratament cu egală masură, seriozitate și solidaritate între statele Uniunii Europene.

În primul rând, reducerea TVA la zero la mai multe alimente și produse de bază, aspect posibil, de altfel, încă din aprilie, de când au intrat în vigoare modificările la cadrul de aplicare al TVA la nivelul Uniunii Europene, ce permite atingerea acestui obiectiv…

ARN trage un semnal de alarmă vizavi de dezbaterile care au loc, unde se desfășoară Consiliul extraordinar al energiei.

...
10/09/2022

Mii de comentarii au fost deja scrise în toată lumea privind trecerea în veșnicii a Reginei Elisabeta a II-a. La scurt timp vor urma și cărțile scrise din perspective diverse. M-a frapat însă absența comentariilor privind decesul Reginei în presa conservatoare de dincolo de Atlantic.

...
10/09/2022

ARN alături de mediul privat

Alianța Renașterea Națională are o atenție mărită pentru întreprinzătorii privați, îi respectăm enorm, le oferim sprijinul ori de câte ori este nevoie, și dorim să îi avem alături de noi ca parteneri de lucru pentru dezvoltarea României.
Întreprinzătorii privați sunt cei care, prin inspirație, risc, seriozitate și mai ales adaptabilitate oferă locuri de muncă, susțin famili, colectivități și contribuie la economia țării.
Ne adresăm vouă cu admirație și respect pentru rolul pe care îl aveți în societatea românească, pentru profesionalismul, determinarea, seriozitatea și forța pe care le dețineți, dintotdeauna, dar mai ales acum, în vremurile grele de criză economică ca urmare a pandemiei care a oprit lumea în loc!

...
09/09/2022

A început un nou an școlar !

Alianța Renașterea Națională, este alături de elevi, părinți și dascăli, asigurându- vă de sprijin și considerație permanente!

Vom apăra dreptul părinților de a-și educa copiii conform valorilor și credinței proprii, vom milita pentru îmbunătățirea calității sistemului de învățămănt românesc și vom susține cadrele didactice în eforturile acestora de a asigura un învățământ calitativ dar și în a solicita statului să le acorde respectul cuvenit! 

Dorim o Românie binecuvântată, cu oameni capabili și liberi, care practică în viața de zi cu zi valorile creștine, care apără democrația și statul de drept și care își pot exprima în mod liber convingerile morale și etice atât la școală cât și în societate!

Dorim tuturor copiilor un nou an școlar binecuvântat, prosper și eficient!

Dumnezeu să binecuvânteze România! 

...
31/08/2022

31 August Ziua Limbii Române
De fiecare dată, ziua de 31 August ne reamintește că istoria noastră ca popor și ca națiune, s-a scris în aceeași limbă, iar moștenirea pe care o avem și care ne dă identitatea de români este graiul Limbii Române.
Alianța Renașterea Națională urează tuturor românilor de pretutindeni La mulți Ani de Ziua Limbii Române!
Dumnezeu să binecuvânteze România!

...

Conferința ARN Madrid 3 Septembrie 2022

Dragi români,
Alianța Renașterea Națională vă invită la o conferință publică pe care o organizează în Madrid, Spania, Sâmbătă 3 Septembrie 2022
Dl Petre Costea, Președintele ARN, va fi conferențiarul principal în cadrul conferinței și va face o prezentare a ARN și a orientării ei politice conservatoare.
Conferința va începe la ora 12:00 și se va ține în sala de conferințe a Hotelului Atalaya din Fuentiduena de Tajo. Adresa este Hotel La Atalaya, A 3 Km 63, Fuentiduena de Tajo, 28597 Madrid.
Vă mulțumim și vă așteptăm în număr cât mai mare!

...

Partidul Alianța Renașterea Națională condamnă vehement Pactul Ribbentrop – Molotov și deplânge efectele acestuia care se resimt până astăzi.
Sub privirile lui Ribbentrop și Stalin, ministrul de externe sovietic Viaceslav Molotov a semnat la 23 August 1939 „Pactul Ribbentrop – Molotov”, un pact mârșav, care din nefericire pentru România, a pecetluit soarta a milioane de oameni, inclusiv a basarabenilor.

...
09/08/2022

Răspunsul, cred corect, este că occidentalii discriminează la adresa est-europenilor fără ca România să riposteze. Ne-am obișnuit să tăcem chitic și să ne mulțumim cu ceea ce primim din Occident. Cu ceea ce ni se dă, de fapt. Nu cu ceea ce am putea obține prin negocieri ferme ori folosirea contextelor geopolitice în avantajul nostru. Tocmai asta este treaba clasei politice și, mai ales, a Președintelui țării: plasarea României într-o poziție de avantaj în contextul regional, european și mondial prin negocieri. Dacă nu ceri, nu primești. Și nu poți cere dacă nu ști ce să ceri. Și nu știi ce să ceri dacă nu te pricepi.

...
08/08/2022

Criza demografică a României devine tot mai acută. Recensământul populației din anul acesta arată că în România locuiesc cu puțin peste 19 milioane de oameni, iar în diaspora 4 milioane. [Link: https://revista22.ro/…/seful-ins-populatia-stabila-a…]

...
07/08/2022

Dragi tineri creștini: implicați-vă în viața politică!
Pentru creștini, implicarea în politică este o exprimare a dragostei față de aproapele.
Nimeni nu se naște politician și nici cu „stofa” de politician.
Slujirea aproapelui se învață. În primul rând din Sfintele Scripturi, apoi din aspectele practice ale vieții.
Unora le ia mai mult timp să devină „politicieni”, altora mai puțin.
În acest sens, generația mea are obligația să vă învețe, să vă călăuzească și să vă încurajeze să deveniți lideri. Iar obligația voastră este să dați curs invitației.

...