29/07/2021
Islamizarea Germaniei : Răspunsul politicului la declinul demografic al Germaniei ?

Tot mai mulți germani se simt străini în propria țară și le este teamă că imigrația și migrația le schimbă țara rapid și în forme diverse. 20% din populația curentă a Germaniei se constituie dintr-un imigrant / migrant, sau descendent al unui recent sosit imigrant ori migrant.

...
29/07/2021
Eficiența identității creștine în societatea contemporană

În zilele noastre, nimic nu pare să preocupe mai mult societatea și pe individ decât expunerea ostentativă a unor apartenențe și identități cât mai variate, dar în același timp paradoxale.

Isus a rezumat identitatea creștină într-o singură frază: Prin aceasta vor cunoaste toți că sunteți ucenicii Mei, dacă veți avea dragoste unii pentru alții.

...
28/07/2021
CEDO impune Rusiei legiferarea uniunilor civile între persoane de același sex. Rusia răspunde: „Niciodată”

Recent, CEDO s-a lansat din nou în sportul ei preferat: subminarea suveranității și legislațiilor naționale prin inventarea de principii de drept noi și drepturi noi. Pe 13 iulie a decis că Rusia trebuie să instituie parteneriatele civile între persoane de același sex.

...
28/07/2021
Felicitări lui Franklin Graham! Dl Graham câștigă, iar seculariștii extremiști pierd

Franklin Graham este bine cunoscut în România. Creștin autentic, influent în lumea conservatoare din America, dl Graham e bine cunoscut în întreaga lume pentru acțiunile lui caritabile desfășurate prin organizația lui globală Samaritan Purse

...
27/07/2021
Solidaritatea mondială creștină: mai relevantă azi ca oricând!

În aceste zile, zeci de biserici sunt incendiate în Canada. La fel și în Statele Unite. Sub ochii noștri. Zilnic citim despre evenimente de acest gen și altele similare care se petrec în toată lumea. Statui catolice din Canada și SUA sunt vandalizate

...
26/07/2021
Cine controlează vocabularul controlează mintea. Cine impune vocabularul impune tirania (II)

Nu am ajuns robi ai tiraniei limbajului neo-marxist peste noapte. Knowles ne informează că deturnarea vocabularului și a cuvintelor a fost rezultatul unui plan bine întemeiat, gândit, iar apoi aplicat începând cu Antonio Gramsci acum 100 de ani.

...
25/07/2021
Prezumția de ,,vinovăție”

În articolul 48 din Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene, alineatul 2, ni se precizează următoarele : Orice persoană acuzată de o infracţiune este prezumată nevinovată până ce vinovăţia sa va fi legal stabilită

...
24/07/2021
Cine controlează vocabularul controlează mintea. Cine impune vocabularul impune tirania

Există o închisoare a minții. Ne naștem cu o minte liberă, dar secularismul face strădanii să ne-o controleze. A creat o închisoare a minții în care caută să ne înghesuie pe toți.

...
23/07/2021
Democrațiile nu forțează cetățenii să gândească la fel

Democrațiile autentice nu constrâng cetățenii să agreeze asupra lucrurilor, să gândească la fel, și nici nu suprimă, nici nu pedepsește opoziția politică ori vocile dizidente.

...
23/07/2021
Cântați Aleluia Domnului !

Puțini dintre noi știu că această frază, care constituie și unul dintre marile imnuri creștine internaționale, a fost imnul mișcării pentru democrație din Hong Kong de anul trecut.

...