Comunicat de presă: Suntem deciși să apărăm drepturile Familiei Furdui și a familiei naturale

“Vă rugăm să nu ne ignorați solicitarea, să nu ne subestimați capacitatea de a declanșa proteste și marșuri conform drepturilor noastre legale și nici să nu ne discriminați pe motive de apartenență religioasă, valori pe care le considerăm sacre și tradiții pe care le respectăm”.

...
16/06/2021
Live: Iunie – Luna identității creștine

Vizualizează live-ul ARN despre inițiativa desemnării lunii iunie, ca luna identității creștine, cu Radu Buțu, Adam Iacob și Cristian Horj.

...
15/06/2021
Texasul și Clujul resping certificatele de vaccinare

Săptămâna trecută prietenul meu Adrian Ciorna din Beiuș a lansat o petiție prin care solicita autorităților să înceteze discriminarea împotriva părinților nevaccinați care din acest motiv nu pot participa la festivitățile de absolvire ale copiilor lor

...
15/06/2021
Semnați petiția contra discriminării părinților care refuză să se vaccineze

Mentalitatea totalitară a liderilor noștri se înrăutățește. Țara a ajuns pe mâna unei generații de politicieni în întregime înstrăinată de cele mai elementare noțiuni de respect față de Constituție și de drepturilor noastre constituționale.

...
Comunicat presa : Se scrie istoria ARN DIASPORA!

Militanţii ARN Italia, prezenți la Forli, în perioada 12-13 iunie 2021; la formarea primului Congres al ARN Italia.

...
14/06/2021
Creștinilor le este interzisă participarea la evenimentele LGBT

Este rușinos să recunoaștem că unii creștini „progresiști” participă la evenimentele „mândriei”.

Astfel de participări sunt echivalentul unei achiesări morale la stilul de viață imoral pe care îl promovează minoritățile sexuale.

...
14/06/2021
Luna manifestărilor elgibitiste: cum trebuie să reacționeze creștinii ?

Cum este bine să reacționeze creștinii în fața avalanșei manifestărilor elgibitiste ale lunii?

Vă oferim o dezbatere pe această temă în engleză, un material video de aproape o oră.

...
Cine plătește pentru eșecul Planului de Redresare și Reziliență al României?

ARN își exprimă ferm dezamăgirea față de felul în care a înțeles guvernarea PNL-USRPlus să redacteze Planului de Redresare și Reziliență al României (PNRR), respins din nou de Comisia Europeană.

Astfel, România pierde 29,2 miliarde euro, fonduri pe care le puteam accesa prin PNRR.

...
11/06/2021
Albeața, „boala” de care suferim cu toții

Anti-rasismul a devenit noua religie civilă a Occidentului. Rousseau a inventat termenul de „civil religion / religie civilă”, prin care desemna întronarea în mințile, acțiunile, vocabularul și discuțiile oamenilor a unui mod de gândire, comportament și opinii de la care nu există scăpare, iar cei care încercau să evadeze deveneau victime ale rușinării colective.

...
11/06/2021
Prostia mândriei duce la moarte. Cazul LGBT-ismului reacționar

Suntem în toiul lunii care sărbătorește prostia mândriei. E luna în care seculariștii se închină idolatriei revoluției sexuale și ideologiei de gen. A fi conservator înseamnă a nu te închina și a spune celor din jur că elgibitismul reacționar este o anomalie istorică, o involuție în comportamentul și gândirea umană care îndreaptă civilizațiile spre cimitirul istoriei.

...