Devino membru

Intră și tu în familia ARN și lupta alături de noi pentru valorile creștine, morale și naționale. Devino și tu un promotor al valorilor creștine și contribuie la renașterea României!

  • Formular online

  • Formular printabil

Formular înregistrare membru online

Formular înregistrare membru

În temeiul dreptului de asociere prevăzut la art. 40 din Constituția României, îndeplinind condițiile prevăzute de lege și statut pentru a deveni membru al partidului, solicit aderarea la Partidul Alianța Renașterea Națională (ARN), obligându-mă să particip la toate activităţile partidului şi să respect prevederile statutului.

Declar că sunt de acord să-mi desfășor activitatea politică în cadrul Partidului Alianța Renașterea Națională – atât pe teritoriul filialei alese, cât și în orice alt loc din țară sau străinătate unde interesele partidului necesită prezența mea.

Arăt că sunt de acord să mă conformez hotărârilor partidului, luate de către Adunarea generală sau de către Biroul Executiv, precum şi să achit contribuția financiară sub formă de cotizație la patrimoniul partidului, așa cum este stabilită prin hotărârile  organelor abilitate ale partidului.


Cum mai poți contribui?

Contribuie ca voluntar

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Idei și sugestii

Ai vreo idee sau sugestie care ar putea contribui la renașterea României? Le așteptăm cu mare nerăbdare, le citim cu atenție și analizăm punerea în practică.

Donează

Continuitatea ARN poate fi posibilă grație contribuției fiecăruia dintre voi. Orice sumă cât de mică sau mare, donată odată sau lunar înseamnă enorm de mult.

Semnează petițiile ARN

Petițiile ARN sunt un mijloc util pentru a transmite un mesaj clar guvernelor, acela că nu tolerăm abuzurile și luptăm pentru apărarea valorilor noastre.

Înscrie-te ca simpatizant

Împărtășești aceleași valori, idei, principii, sentimente sau aspirații cu ARN dar încă nu ești te-ai decis să devii membru? Nici o problemă, înscrie-te ca simpatizant.