Acest formular este destinat doar liderilor de filiale judetene sau din diaspora.

Formular înregistrare lideri judeteni/diaspora

Precizează filiala unde activezi ca lider, specificând județul (în cazul în care domiciliul este în România) sau țara (în cazul domiciliului în diaspora).

În temeiul dreptului de asociere prevăzut la art. 40 din Constituția României, îndeplinind condițiile prevăzute de lege și statut pentru a deveni membru al partidului, solicit aderarea la Partidul Alianța Renașterea Națională (ARN), obligându-mă să particip la toate activităţile partidului şi să respect prevederile statutului.

Declar că sunt de acord să-mi desfășor activitatea politică în cadrul Partidului Alianța Renașterea Națională – atât pe teritoriul filialei alese, cât și în orice alt loc din țară sau străinătate unde interesele partidului necesită prezența mea.

Arăt că sunt de acord să mă conformez hotărârilor partidului, luate de către Adunarea generală sau de către Biroul Executiv, precum şi să achit contribuția financiară sub formă de cotizație la patrimoniul partidului, așa cum este stabilită prin hotărârile  organelor abilitate ale partidului.