Conferinta ARN - Brasov 2023

Alianța Renașterea Națională are plăcerea să vă invite la Conferința cu titlul Conservatorismul și relevanța lui în contextul actual al politicii din România.

Conferința va avea loc la BRAȘOV, în ziua de SÂMBĂTĂ, 25 Noiembrie 2023, începând cu ORELE 10:30, la CENTRUL CREȘTIN BRAȘOV, pe strada V. Socec, nr 1A.

Intrarea este LIBERĂ. Donațiile voluntare sunt binevenite și apreciate. Partidul Alianța Renașterea Națională va asigura masa de prânz.

Ne puteți contacta și la adresa de email dedicată acestui eveniment: ConferintaBrasov2023@aliantarenastereanationala.ro

Printre vorbitori, îi vom avea pe:
  • dl. Petre Costea (Președinte al Partidului Alianța Renașterea Națională)
  • dl. David Closson (Family Research Council, Washington, DC)
  • dl. Claudiu Târziu (AUR),
  • dl. Ștefan Moțec (avocat in cadrul Oficiului Creștin pentru Drepturi și Libertăți O.C.D.L.)
La sfârșitul fiecărei sesiuni, vom avea un timp special pentru întrebări și răspunsuri.

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activități diferite, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Devino membru

Hai în echipa ARN! Împreună putem construi o echipă puternică. Ai nevoie de doar 2 minute ca să devii membru ARN și să participi la renașterea României!

Donează

Continuitatea ARN poate fi posibilă grație contribuției fiecăruia dintre voi. Orice sumă cât de mică sau mare, donată odată sau lunar înseamnă enorm de mult.

Semnează petițiile ARN

ARN este  mijlocul util pentru transmiterea
 unui mesaj clar guvernelor, și anume,  că nu tolerăm abuzurile și luptăm pentru apărarea valorilor noastre.

Înscrie-te ca simpatizant

Te interesează valorile, ideile,  principiile,  sentimentele,  și ai aspirat la ARN, dar nu ești încă decis să  devii membru?  Nici o problemă, înscrie-te ca    simpatizant.

Idei și sugestii

Ai vreo idee sau sugestie care ar putea contribuii la renașterea României? Te așteptăm cu mare nerăbdare, le citim cu atenție și analizăm punerea lor în practică.
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.