Mulțumim pentru abonare

Bine ai venit în familia ARN!

Este foarte important să ne implicăm împreună pentru apărarea valorilor creștine. De aceea îți oferim șansa ca să te implici, indiferent de vârstă, cunoștințe sau aptitudini.

Poți contribui în moduri și domenii de activitate diverse, după posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin.

Împreună vom reuși cu ajutorul lui Dumnezeu!


Contribuie la renașterea României!

Verifică mai jos modalitățile prin care poți contribui în mod concret și implică-te chiar acum!


Conectează-te cu ARN 

Ca să fi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret, urmărește-ne, abonează-te la canalele noastre media și distribuie conținutul către alții.

Telegram

Alăturați-vă grupului ARN INFORMARE de pe aplicația de Telegram.

NOTĂ: Pe acest grup se pot posta doar informații care au strict legătură cu ARN, pentru a nu crea deranj și a fi eficienți. Interacționăm fără mesaje scurte și emoticoane care aglomerează fără rost grupul, administratorii vor interveni pentru a se păstra această regulă.

Facebook

Implicați-vă prin a urmări și distribui postările de pe pagina ARN Națională.

NOTĂ: Implicați-vă prin a urmări și distribui postările de pe pagina corespunzătoare județului sau țării din diaspora în care vă aflați, căutând pe facebook județul sau țara, de exemplu: ARN BIHOR / ARN GERMANIA

YouTube

Abonați-vă la canalul nostru de YouTube, vizionați emisiunile în direct (LIVE) și materialele video deja publicate, care ne informează și ne instruiesc cu privire la toate temele de importanță majoră.

Instagram

Urmăriți și interacționați pe pagina de Instagram ARN.