Îți mulțumim că ai semnat petiția!

Este foarte important să ne implicăm împreună. De aceea primul pas este să le spui și altora despre această petiție!

Completează formularul de mai jos cu datele a cinci persoane care încă nu au aflat de Alianța Renașterea Națională sau care încă nu s-au implicat!

Formular invitație prieteni

Invitatie semnare petitie prieteni

Este foarte important să ne implicăm împreună pentru apărarea familiei tradiționale și a valorilor creștine. De aceea îți oferim șansa ca să te implici, indiferent de vârstă, cunoștințe sau aptitudini. 

Poți contribui în moduri și domenii de activitate diverse, după posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin.

Împreună vom reuși cu ajutorul lui Dumnezeu!


Contribuie la renașterea României!

Verifică mai jos modalitățile prin care poți contribui în mod concret și implică-te chiar acum!

Contribuie ca voluntar

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Devino membru

Hai în echipa ARN! Împreună putem construi o echipă puternică. Ai nevoie de doar 2 minute ca să devii membru ARN și să participi la renașterea României!

Donează

Continuitatea ARN poate fi posibilă grație contribuției fiecăruia dintre voi. Orice sumă cât de mică sau mare, donată odată sau lunar înseamnă enorm de mult.

Semnează petițiile ARN

Petițiile ARN sunt un mijloc util pentru a transmite un mesaj clar guvernelor, acela că nu tolerăm abuzurile și luptăm pentru apărarea valorilor noastre.

Înscrie-te ca simpatizant

Împărtășești aceleași valori, idei, principii, sentimente sau aspirații cu ARN dar încă nu ești te-ai decis să devii membru? Nici o problemă, înscrie-te ca simpatizant.

Idei și sugestii

Ai vreo idee sau sugestie care ar putea contribui la renașterea României? Le așteptăm cu mare nerăbdare, le citim cu atenție și analizăm punerea în practică.

Abonează-te la newsletter

Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.

Conectează-te cu ARN 

Ca să fi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret, urmărește-ne, abonează-te la canalele noastre media și distribuie conținutul către alții.

Telegram

Alăturați-vă grupului ARN INFORMARE de pe aplicația de Telegram.

NOTĂ: Pe acest grup se pot posta doar informații care au strict legătură cu ARN, pentru a nu crea deranj și a fi eficienți. Interacționăm fără mesaje scurte și emoticoane care aglomerează fără rost grupul, administratorii vor interveni pentru a se păstra această regulă.

Facebook

Implicați-vă prin a urmări și distribui postările de pe pagina ARN Națională.

NOTĂ: Implicați-vă prin a urmări și distribui postările de pe pagina corespunzătoare județului sau țării din diaspora în care vă aflați, căutând pe facebook județul sau țara, de exemplu: ARN BIHOR / ARN GERMANIA

YouTube

Abonați-vă la canalul nostru de YouTube, vizionați emisiunile în direct (LIVE) și materialele video deja publicate, care ne informează și ne instruiesc cu privire la toate temele de importanță majoră.

Instagram

Urmăriți și interacționați pe pagina de Instagram ARN.