.st0{fill:#FFFFFF;}

1 Iunie Ziua Internațională a Copiilor 

Articole | 01/06/2022

Cu prilejul acestei zile, Alianța Renașterea Națională urează celor mai puri oameni de pe pământ LA MULȚI ANI !

Dragi români, dragi guvernanți, dragi deputați și parlamentari, nu uitați COPIII SUNT VIITORUL !
Prețuiți fiecare copil prin legile pe care le adoptați, faceți din ele un scut împrejurul lor, pentru ca, creșterea lor morală și spirituală să le definească identitatea de oameni mari cu viziuni clare despre familie, societate, tradiția poporului român și credința creștină! Aceste valori îi vor ajuta atunci când vor crește mari să dezvolte relații sănătoase cu cei din jurul lor, bazate pe respect reciproc.

Reamintim că această sărbătoare a copiiilor a fost destinată să atragă atenția asupra condițiilor tragice în care trăiau mulți copii din întreaga lume datorită guvernelor care au stat, și stau și în ziua de azi nepăsătoare în multe privințe la drepturile pe care le au aceste ființe minunate.

Dorim în același timp să nu uităm și de copiii nenăscuți, care au fost abuzați în modul cel mai radical și feroce de către adulți și societatea seculară: sunt avortați, iar cel mai fundamental drept a lor, dreptul la viață, nu le este recunoscut.

Vă invităm cu prilejul acestui mesaj dedicat copiilor, dacă susțineți și credeți în valorile morale-creștine, indiferent de confesiune, să vă alăturați echipei ARN pentru a lupta împreună împotriva acestor abuzuri asupra copiilor și asupra drepturilor fiecărui cetățean român.

Autor: Lidia Szentmihalyi

Lidia scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!


David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.