.st0{fill:#FFFFFF;}

Luna Iunie, luna identității creștine 

Articole | 01/06/2024

Luna Iunie, luna identității creștine

Comunicat de presă ARN

1 Iunie nu este numai începutul calendaristic al Verii ci și Ziua Internațională a Copilului. Iar din punct de vedere biblic și creștinește, copiii sunt o binecuvântare din partea lui Dumnezeu. Iar acest gând ar trebui să ne călăuzească în această lună, despre binecuvântarea primită prin cele mai inocente ființe, dar și prin responsabilitatea pe care o avem, pentru lumea de care ne îngrijim ca aceștia să fie educați, să crească și să se dezvolte fizic, mental și spiritual.

Nu este o întâmplare că tocmai această lună se dorește a fi acaparată de o altă ideologie pe care noi o găsim necurată și care nu aduce nimic bun în familii, societate și în lume.

De aceea considerăm că proiectul nostru de suflet "Luna Iunie, luna identității creștine" este o inițiativă ce trebuie dusă mai departe.

Încurajăm o dată în plus bisericile, liderii creștini, organizațiile creștine și pe fiecare credincios să fie purtător al valorilor creștine în societate și să organizeze manifestări publice care au ca obiectiv afirmarea, recunoașterea și aprecierea contribuției creștinismului la civilizația și cultura României. Este nevoie și vă îndemnăm să folosiți capacitățile creative cu care Dumnezeu v-a înzestrat pentru ca mesajul Evangheliei să pătrundă în fiecare ungher al societății românești. Fără învățătura curată creștină, sufletul României moare. Sarea trebuie să săreze, iar lumina nu trebuie ascunsă, ci trebuie să lumineze societatea în care trăim.

Facem aceasta nu ca mișcare politică, ci cu motivația sinceră de a conlucra cu dumneavoastră pentru acest scop și mandat ce ne-a fost lăsat, acela de a păstra lumea în care trăim o lume curată, a lume fundamentată pe stânca adevăratelor valori în care să tr[im noi, copiii noști și generațiile ce vor urma.

Vă mulțumim pentru că ne sunteți alături pentru a face ca luna Iunie să fie o lună a identității creștine în România!

Pentru orice detalii referitoare la această inițiativă, îl puteți contacta pe domnul Samuel Zărnescu (președintele filialei ARN București) la numărul de telefon 0755 888 391

Ziua RomânilorManole Mihail a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.