.st0{fill:#FFFFFF;}

13 creștini sunt uciși în lume în fiecare zi 

Articole | 28/09/2021

Comuniștii au ucis milioane de creștini, pentru simplul motiv că erau creștini. Genocidul cel mai vechi, cel mai de lungă durată, dar și cel mai sordid cunoscut istoriei, este genocidul evreilor și al creștinilor.

Acest genocid continuă.

În fiecare zi, în fiecare clipă. Conform ultimului raport tocmai emis de Open Doors USA, între septembrie 2019 și septembrie 2020 au fost uciși, în întreaga lume, 4.488 de creștini din pricina credinței lor.

 Adică 13 pe zi, sau mai mult de unu tot la două ore.

În plus, în aceeași perioadă de timp au fost arestați ori deținuți fără temei, tot din cauza credinței, 4.277 de creștini, iar 1.710 au fost răpiți.

Preocupă faptul că acest genocid constant nu interesează pe nimeni. Parlamentul European e obsedat de implementarea la nivel global a perversiunii sexuale și a avortului.

A protejării persoanele pretinse "minoritare" care preferă stiluri de viață "alternative", dar nefolositoare. ONU face la fel. Administrația Biden și Canada fac și ele la fel.

Solidaritatea globală creștină este necesară. Faceți cunoscută persecuția creștinilor, cel mai persecutat grup social și religios din lume.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.