.st0{fill:#FFFFFF;}

2024 este mai mult decât un an electoral. Este lupta unei generații 

Articole | 04/01/2024

 
 
Vremurile grele îi aduc pe oameni mai aproape. Împreună am trecut prin provocări greu de imaginat. Ca popor încercat de istorie, de data aceasta, am reuşit, fiind uniţi, să facem mai mult decât să rezistăm. Vă mulțumesc foarte mult pentru cuvintele voastre amabile și atenția și sprijinul vostru, căldura voastră, dragostea voastră sunt valoroase pentru mine.
 
2024 este mai mult decât un an electoral. Este lupta unei generații. Suntem conștienți de problemele cu care se confruntă țara noastră: milioane de români care își duc traiul de pe o zi pe alta, familii sărăcite de creșterea prețurilor, spitale conduse de oameni fără școală, școli care nu ne mai pregătesc copiii pentru viitor și o justiție care a fost atacată constant, o justiție ai cărei magistrați onești sunt hărțuiți și ale cărei instituții sunt folosite împotriva opoziției.
 
Însă ei știu că noi cei de la ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ suntem sfârșitul puterii lor abuzive. E sfârșitul unei guvernări care fură viitorul românilor. Sfârșitul guvernării PSD-PNL, toxică pentru mediul de afaceri, pentru antreprenori și investitori. Sfârșitul sistemului infractorilor, al complicităților ascunse, al răului făcut de PSD-PNL în ultimii ani.
 
Pentru că în România se poate și altfel. Se poate și corect. Se poate și demn. Se poate să muncești și să fii respectat. Se poate să ne privim în ochi și să spunem adevărul.
 
Îți mulțumesc că ești alături de mine și de ARN în această luptă.

Autor: Marius Sfia,  Alianța Renașterea Națională


David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.