.st0{fill:#FFFFFF;}

21 Septembrie, Ziua Internațională a Păcii! 

Articole | 21/09/2023

Astăzi, ne unim împreună pentru a promova pacea și înțelegerea între toate națiunile și oamenii. Să lucrăm pentru o lume în care conflictul este rezolvat prin dialog și cooperare.

De "Ziua Internațională a Păcii" vrem să  îmbrățișăm armonia și unitatea!

Nu pot să nu simt o ușoară  ironie citind cuvintele ,,îmbrățișăm armonia și unitatea", dar în același timp se naște în mine și o întrebare:  Se reflectă ele în realitatea zilelor noastre ?

Într-o lume seculară bântuită de pandemii, războaie, interese personale și ură, armonia și unitatea, din nefericire nu mai sunt ținta trăirii în pace a națiunilor.

În acest context îmbrățișarea devine o alegere și o asumare responsabilă indiferent de consecințe!

Armonia și unitatea sunt exersate din plin în relațiile dintre oameni și națiuni, în care Creatorul, Tatăl Ceresc, transcendent lumii acesteia, este ascultat și onorat. El este inițiatorul Păcii și deținătorul absolut al ei.

Partidul Alianța Renașterea Națională, este un partid conservator, care caută prevenirea conflictelor, promovând pacea și consolidarea unității între oameni și națiuni.

ARN, este unicul partid din România, creștin-conservator de centru-dreapta care iubește și promovează pacea, și valorile identitare românești!


Autor: Cornelia Rus

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.