.st0{fill:#FFFFFF;}

Canada : Revolta profesorilor universitari împotriva obligativității vaccinării (II) 

Articole | 02/09/2021

Astăzi postez câteva argumente adiționale ale profesorilor universitari canadieni împotriva obligativității vaccinării:

  • 5. Segregarea nevaccinaților de cei vaccinați este o încălcare crasă a drepturilor omului și a politicii declarative a Occidentului privind egalitatea. Tipul acesta de segregare nu este echivalentul segregării persoanelor infectate de cele neinfectate, care ar fi justificată.
  • 6. Obligativitatea vaccinării încalcă contractele de muncă ale profesorilor cu universitățile.
  • 7. Obligativitatea vaccinării încalcă principiul consimțământului acordat, de bună voie și informat / the principle of informed consent.
  • 8. Impunerea vaccinării încalcă principiul nevătămării aproapelui / the principle of do no harm.
  • 9. Obligativitatea vaccinării este impusă în absența dovezilor concrete că există o urgență medicală. În anii trecuți, Organizația Mondială a Sănătății a declarat anumite boli contagioase drept epidemii și pandemii, dar atunci statul nu a reacționat în extremis și nici nu a impus obligativitatea vaccinării. De ce e COVID-19 tratat diferit? În Canada, rata deceselor cauzate de Covid este de mai puțin de un deces la 100.000 de persoane.
  • 10. Statul dă dovadă de lipsă de transparență. Majoritatea persoanelor care mor de Covid în Marea Britanie și Israel sunt vaccinate. Asta dovedește, printre altele, că forțarea vaccinării persoanelor neinfectate este nejustificată. (“It is solidly established that the fully vaccinated do carry as much viral load as the non-vaccinated and do transmit the virus ...”)
  • 11. Măsurile împotriva profesorilor nevaccinați sunt extreme. Până anul trecut, profesorii puteau să-și predea cursurile online când erau bolnavi, de acasă. Dar acum opțiunea asta a fost eliminată.
  • 12. Măsurile constituie un atac la demnitatea omului, creând, în mod voit, “a mass psychosis / o psihoză în masă”.
  • 13. Conform Tribunalului de la Nuremberg, participarea angajaților de stat la acțiuni ilegale ale statului constituie o încălcarea a principiului ultra vires.
  • 14. Lipsa de transparență a statului canadian contribuie la atmosfera de confuzie a populației. 

Canadienilor li se va impune, confirmă Profesorul Forte, obligativitatea unui al treilea vaccin.

Ceea ce denotă, unui om cu rațiune, că primele două vaccinuri au fost ineficiente, oamenii fiind inoculați cu un vaccin nefolositor.

Restul argumentelor Profesorului Forte pot fi citite aici.

Ceea ce se întâmplă în Canada nu rămâne în Canada. Este deci preferabil ca și profesorii universitari din România să imite exemplul colegilor lor din Canada.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.