.st0{fill:#FFFFFF;}

Secularismul se clatină: Texas scoate avortul în afara legii (II) 

Articole | 10/09/2021

Discuțiile se întețesc în mass-media și cercurile politice americane și internaționale privind abolirea de către statul Texas a accesului la avort după 6 săptămâni de sarcină, adică odată cu detectarea primei bătăi de inimă a copilului nenăscut.

Presiunile asupra Texasului și represaliile deja s-au dezlănțuit asemenea unei furtuni. Seculariștii sunt disperați, năuciți de ceea ce s-a întâmplat peste noapte.

Comentatorii neo-marxiști recunosc că forțele diabolice nu au fost pregătite pentru intrarea în vigoare a legii și nu au făcut ce ar fi putut să facă pentru blocarea ei.

Acțiuni legale și boicoturi împotriva Texasului deja au fost lansate. Una dintre ele a fost lansată recent de mișcarea satanistă din America, care, în numele libertății religioase, pretinde că abolirea sau penalizarea avortului încalcă libertatea religioasă a sataniștilor, în opinia cărora copilul nenăscut nu are statut de persoană umană.

Ni se dă de înțeles, așa cum deja am menționat pe pagina mea de Facebook de mai multe ori, că avortul este un ritual abominabil practicat de sataniști. Despre acțiunea sataniștilor puteți citi aici.

De asemenea, o companie energetică a anunțat că își va muta sediul din Houston în alt stat, împreună cu cei peste 100 de angajați.

La rândul lui, orașul Portland a anunțat că va boicota Texasul și ca urmare Texasul va pierde 7 milioane de dolari anual.

Din fericire, Texasul este un colos prea uriaș și puternic pentru a putea fi intimidat atât de ușor.

Conform ultimelor date, la începutul anului 2021 Texasul constituia a noua economie mondială.

La 30 de milioane de locuitori, puterea economică a Texasului e a noua din lume, înaintea Coreei de Sud și a Canadei și cu un loc în spatele Braziliei.

Economia Texasului se apropie de 2 trilioane de dolari anual, iar a României, în comparație, de 300 de miliarde de dolari anual.

Texasul are resursele politice, legale și financiare pentru a putea purta cea mai colosală bătălie pentru viață de la legalizarea avortului în Rusia Sovietică acum 100 de ani.

Alte state deja au anunțat că vor adopta legi similare cu ale Texasului, printre ele Missouri și Dakota de Nord.

Bătălia pentru viață se extinde tot mai feroce la nivel mondial. Luni, Curtea Supremă a Mexicului a decretat un drept la avort, în unanimitate.

Mexic este a doua țară catolică din America Latină care a legalizat avortul în acest an, după Argentina. Este însă ironic că marți s-a produs unul dintre cele mai puternice cutremure de pământ din istoria Mexicului, lângă Acapulco, de 7 grade?

Texas are nevoie de solidaritatea noastră. Conform primului sondaj de opinie privind legea adoptată de Texas, 46% dintre americani agreează cu ea și 43% nu.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.