.st0{fill:#FFFFFF;}

A început școala ! Să urăm tuturor școlarilor și cadrelor didactice un an de școală binecuvântat ! 

Articole | 11/09/2023

Astăzi în România la sat și oraș bucuria începerii unui nou an nou școlar străbate comunitatea românească.

Părinții, bunicii, cadre didactice, elevi de diferite vârste se reîntâlnesc pentru începerea unui nou an școlar, unii în clădiri frumoase, primitoare special amenajate, alții în clădiri mai puțin îmbunătățite, pentru a-și desfășura activitățile educaționale în noul an școlar care le stă înainte.

Ce este comun tuturor, este dorința de a avea un sistem educațional îmbunătățit cu norme care să pună accentul pe învățarea, mentorarea elevilor noștri prin transmiterea și armonizarea valorilor de acasă din familie cu cele pe care societatea modernă le cultivă.

Școala a fost și va rămâne un laborator în care micile ființe umane își pot descoperi și dezvolta abilități de muncă creative care însumate îmbogățesc resursele intelectuale umane și cultura unui popor!

Să privești viitorul prin ochii unui mic elev în prima zi de școală este un exercițiu de a ne aminti fiecare emoția încărcată de curiozitate, sfială, bucurie, speranță că vei cunoaște lumea prin cărțile cu miros îmbietor de a le deschide și răsfoii, așezate pe băncile clasei în care ai intrat.

Să urăm tuturor școlarilor un an plin de provocări care să le crească dorința de a cunoaște lumea lor interioară dar și cea exterioară! Să cultive în ei dorința de a contribui la a face această lume mai bună, mai sigură pentru fiecare din noi!

𝙍𝙤𝙢𝙖̂𝙣𝙞𝙖 𝙖𝙧𝙚 𝙣𝙚𝙫𝙤𝙞𝙚 𝙙𝙚 𝙪𝙣 𝙨𝙞𝙨𝙩𝙚𝙢 𝙚𝙙𝙪𝙘𝙖𝙩̗𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡 𝙘𝙖𝙧𝙚 𝙚𝙘𝙝𝙞𝙥𝙚𝙖𝙯𝙖̆ 𝙚𝙡𝙚𝙫𝙪𝙡, 𝙉𝙐 𝙞𝙡 𝙞𝙣𝙙𝙤𝙘𝙩𝙧𝙞𝙣𝙚𝙖𝙯𝙖̆ !

𝙍𝙤𝙢𝙖̂𝙣𝙞𝙖 𝙖𝙧𝙚 𝙣𝙚𝙫𝙤𝙞 𝙙𝙚 𝙢𝙖̆𝙨𝙪𝙧𝙞 𝙚𝙙𝙪𝙘𝙖𝙩̗𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡𝙚 𝙘𝙖𝙧𝙚 𝙥𝙖̆𝙨𝙩𝙧𝙚𝙖𝙯𝙖̆ 𝙨̗𝙞 𝙥𝙧𝙤𝙢𝙤𝙫𝙚𝙖𝙯𝙖̆ 𝙫𝙖𝙡𝙤𝙧𝙞𝙡𝙚 𝙘𝙧𝙚𝙨̗𝙩𝙞𝙣𝙚 𝙥𝙖̆𝙨𝙩𝙧𝙖𝙩𝙚 𝙙𝙚 𝙢𝙞𝙡𝙚𝙣𝙞𝙞 𝙞̂𝙣 𝙚𝙩𝙝𝙤𝙨𝙪𝙡 𝙛𝙖𝙢𝙞𝙡𝙞𝙞𝙡𝙤𝙧 𝙣𝙖𝙩𝙪𝙧𝙖𝙡𝙚 𝙨𝙩𝙧𝙖̆𝙢𝙤𝙨̗𝙚𝙨̗𝙩𝙞 !

𝙋𝙖𝙧𝙩𝙞𝙙𝙪𝙡 𝘼𝙡𝙞𝙖𝙣𝙩̗𝙖 𝙍𝙚𝙣𝙖𝙨̗𝙩𝙚𝙧𝙚𝙖 𝙉𝙖𝙩̗𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡𝙖̆ 𝙞̂𝙣𝙘𝙪𝙧𝙖𝙟𝙚𝙖𝙯𝙖̆ 𝙨̗𝙞 𝙙𝙤𝙧𝙚𝙨̗𝙩𝙚 𝙘𝙖 𝙖𝙘𝙩𝙪𝙡 𝙚𝙙𝙪𝙘𝙖𝙩̗𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡 𝙞𝙣 𝙍𝙤𝙢𝙖̂𝙣𝙞𝙖 𝙨𝙖̆ 𝙛𝙞𝙚 𝙘𝙤𝙢𝙥𝙖𝙩𝙞𝙗𝙞𝙡 𝙘𝙪 𝙫𝙖𝙡𝙤𝙧𝙞𝙡𝙚 𝙩𝙧𝙖𝙙𝙞𝙩̗𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡𝙚 𝙚𝙭𝙞𝙨𝙩𝙚𝙣𝙩𝙚 𝙞𝙣 𝙣𝙚𝙖𝙢𝙪𝙡 𝙣𝙤𝙨𝙩𝙧𝙪.

#aliantarenastereanationala #ARN #ainceputscoala

Autor: Cornelia Rus Filiala ARN – Hunedoaraei


David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.