.st0{fill:#FFFFFF;}

Abordarea creștină a „Marșului Diversității” de la București 

Articole | 12/08/2021

Sâmbătă se va ține la București așa-numitul "marș al diversității". Este o etichetă eronată pusa unui eveniment nepotrivit, mai ales în spațiul public.

Aceste parade se țin peste tot in lume, ceea ce implică faptul ca și noi creștinii să ne afirmăm punctul de vedere privind subiectul.

În acest sens, ARN (Alianța Renașterea Națională) a ales să redea un material video de 16 minute conceput de tineri creștini.

Materialul se constituie dintr-o discuție între doi tineri creștini americani privind subiectul. Materialul este subtitrat în limba română.


Folosesc această ocazie să vă invit să vă abonați la canalul de Youtube ARN.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.