.st0{fill:#FFFFFF;}

Abuzăm minorii! Cine ne va pedepsi? 

Articole | 25/03/2021

Abuzează comunitatea "științifică" minorii? În ianuarie a avut loc în Marea Britanie cel mai important și de mare anvergură proces intentat de minorii ademeniți să-și schimbe sexul, împotriva clinicilor specializate în schimbarea sexului biologic. Minorii au câștigat, parțial, judecătorul interzicând administrarea de către clinici a medicamentelor care facilitează tranziția de la un sex la altul. Ele sunt numite, în literatura occidentală, "puberty blockers." 

Cazul acesta uimește (și chiar șochează) din mai multe puncte de vedere. Probele aduse în sprijinul pledoariei minorilor au fost surprinzător de șocante. Părinților li se interzicea orice rol privind schimbarea sexului copiilor lor. Industria farmaceutică face câștiguri enorme de pe urma confuziei sexuale a minorilor. Cel mai lamentabil aspect, însă, este că se știa de mult timp de impactul negativ asupra copiilor al medicamentelor, dar și al tranziției de la un sex la altul, fără a se lua măsuri de protejare.

Un minor care își schimbă sexul la 15 ani va trăi cu remușcări, deficiențe și răni emoționale pentru următorii 70 de ani de viață, mai mult sau mai puțin. Practic, nu se va putea căsători, nu va avea o familie, nu va avea descendenți. Schimbarea sexului biologic înseamnă finalitate: persoana respectivă nu va putea avea copii. De aceea, medicii care schimbă sexul fetelor le recomandă să-și fertilizeze ovulele (iar apoi să le congeleze) înainte de a-și pierde abilitatea procreativă ca urmare a transformării sexului.

Tribunalul a decis că minorii și adolescenții nu pot să-și dea consimțământul pentru schimbarea sexului, având în vedere complexitatea procedurilor, dar mai ales a consecințelor ireversibile.

Au depus mărturii experți din Suedia și Statele Unite, dovedind că schimbarea sexului este fondată pe "opinii și sentimente", nu pe știință. Experții criticau tăcerea comunității științifice asupra uneia dintre cele mai radicale proceduri medicale posibile. Au curajul să se opună doar medicii în vârstă, aflați la finalul carierei profesionale, cei care, în propriile cuvinte, "have nothing to lose / nu mai au nimic de pierdut".

Experții au demonstrat că medicamentele "can harm a patient's brain and bone development / pot vătăma creierul și dezvoltarea oaselor." O minoră plângea aflând că la cei 13 de ani când a făcut tranziția și-a pierdut nu doar sânii, ci a atins și menopauza, cu toate consecințele ei degenerative pentru oase.Tranziția de la un sex la altul afectează fertilitatea. O propagandă nocivă pe internet spune copiilor suferinzi de autism că au nevoie de schimbarea sexului biologic pentru a deveni "normali". Experții sunt nedumeriți deoarece tot la două fete care își schimbă sexul în cel masculin, doar un băiat vrea să devină fată. Lipsa familiei biologice este o cauză a schimbării sexului. Majoritatea copiilor care solicită schimbarea sexului sunt copii aflați în plasament, adoptați, anorexici, ori suferinzi de boli mintale ori psihice.

Zeci de tinere femei au depus mărturii la tribunal privind efectele devastatoare pe care schimbarea sexului le-au avut asupra lor. Multe dintre ele afirmau, cu tristețe, că și-au "mutilat" trupul fără ca cineva să le stea în cale.Adulții abuzează copiii. Cine ne va pedepsi?

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact.

Peter Costea, Președinte Alianța Renașterea Națională


Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.