.st0{fill:#FFFFFF;}

Alegerile federale din SUA – recomandări 

Articole | 06/11/2022

Îndemn românii din SUA care au cetățenia americană sa voteze la alegerile de marți, 8 noiembrie, atât la nivel de stat, cât și la nivel federal. Rog pe cei din România care au rude în SUA cu cetățenie americană să-și îndemne prietenii și rudele să meargă la vot.

Îndemn românii din SUA să voteze candidații republicani, atât la nivel de stat, cât și la nivel federal. Miza este mare. O majoritate democrată, fie în Camera Reprezentanților, fie în Senat, va însemna promovarea unor inițiative legislative anti-valori, anti-creștine și detrimentale intereselor creștinilor și ale priorităților noastre.

Democrații au anunțat că dacă obțin majoritatea în Congres vor face prioritare din următoarele proiecte legislative:

  • Legea Egalității de Gen care va instituționaliza în mod ireversibil revoluția sexuală în SUA
  • O lege federală care va institui un drept la avort fără limite, până la momentul nașterii copilului
  • O lege federală care va legaliza căsătoriile între persoane de același sex.

În general, candidații republicani sunt conservatori, iar majoritatea dintre ei sunt creștini practicanți, fideli idealului de promovare a valorilor creștine în spațiul public. Republicanii au anunțat că dacă vor obține majoritatea în Congres vor iniția un proiect de lege pentru protejarea drepturilor parentale, așa numitul Bill of Parental Rights.

În Texas, recomand românilor să-l voteze pe dl Greg Abbot pentru funcția de Guvernator al Statului Texas. Dl Abbot va primi votul meu. Recomand, de asemenea, votarea tuturor candidaților republicani la funcțiile de stat, așa numitele state wide races. Acești candidați vor primi votul meu.

În Houston, Harris County, Fort Bend County, Galveston County și Montgomery County, recomand românilor să voteze candidații republicani la funcția de judecători. Unii dintre candidați îmi sunt cunoscuți si pot afirma cu încredere că sunt creștini autentici care urmăresc binele cetății. Ei vor primi votul meu.

În statul Georgia, competiția pentru Senat și Guvernator este pe muchie de cuțit. Cu toate că Herschel Walker nu e ușă de biserică, merită să fie votat în locul candidatului progresist Warnock. Iar dl Kemp, creștin practicant, e mult mai calificat pentru poziția de Guvernator decât dna Abrams, susținută de Hollywood și de mașinăria „progresistă” a Partidului Democrat.

Votați! Nu rămâneți indiferenți față de dreptul de a vă face auzită vocea în cetate prin vot!

Votați așa cum stă bine unui cetățean creștin: pentru valori, pentru libertatea religioasă și de conștiință, pentru drepturi parentale! Pentru interesele noastre!

Vă mulțumesc!

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Lidia a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.