.st0{fill:#FFFFFF;}

Alianța Renașterea Națională este un partid creștin conservator, pentru care viața reprezintă un dar divin – un dar neprețuit. 

Articole | 31/03/2024

Alianța Renașterea Națională este un partid creștin conservator, pentru care viața reprezintă un dar divin – un dar neprețuit.
 
La finalul Lunii pentru Viață, s-a desfășurat Marșul Pentru Viață, în București și în mai multe localități și municipii din țară. Un comunicat de presă transmis de organizatori, spune astfel: „Prin tema din acest an, „Construim împreună pentru VIAȚĂ”, ne-am propus să adresăm o invitație puternică la conlucrare și colaborare în sprijinul femeilor însărcinate. Doar împreună putem avea impact solid în societate. Iar o construcție durabilă se bazează pe schimbarea inimilor și pe împlinirea reală a tuturor nevoilor femeilor însărcinate. De aceea, prin activitățile desfășurate, am militat pentru creșterea responsabilității față de viața fiecărui copil, încă dinainte de naștere, și față de importanța sprijinirii mamei care îl poartă în burtică.”
 
Suntem alături, apreciem și lăudăm astfel de acțiuni care reușesc să readucă poporului român speranța, curajul și reconștientizarea faptului că viața începe din momentul concepției.
„Corpul 𝙢𝙚𝙪 – alegerea 𝙩𝙖, mami!”
 
viata


David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.