.st0{fill:#FFFFFF;}

Antisemitismul: o formă inacceptabilă de rasism 

Articole | 28/04/2022

Antisemitismul: o formă inacceptabilă de rasism

Din 2008, când am început să comentez în spațiul public, am scrie destul de frecvent despre antisemitism.

În cursul celor 14 ani am insistat că antisemitismul este o formă de rasism. Din când în când în România se discută tema antisemitismului, iar uneori dezbaterile sunt destul de aprinse.

Ceea ce nu am văzut niciodată în mass-media românească, însă, este o discuție a antisemitismului (rasismul anti-israelit) în Occident.

Este o lacună, cred, intenționată a mass-mediei din România care de obicei copiază și postează informații conveniente pentru patronii lor occidentali.

Marți, ADL (Anti Defemation League) a publicat raportul privind antisemitismul în America pe anul 2021. Îl puteți citi aici.

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact: https://aliantarenastereanationala.ro/contact


Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Lidia a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.