.st0{fill:#FFFFFF;}

Apărăm demnitatea cadrelor medicale care denunță obligativitatea vaccinării 

Articole | 05/10/2021

Apărăm demnitatea cadrelor medicale care denunță obligativitatea vaccinării

Menționam ieri că toți ne naștem cu aceeași doză de demnitate fără deosebire de sex, culoarea pielii, cu defecte fizice ori fără, și avem dreptul la aceeași măsură de demnitate pe parcursul vieții fără deosebire de statut social, nivel de educație, profesie, stare a sănătății.

Același principiu se aplică și persoanelor care se vaccinează ori nu, ori persoanelor care cred în vaccinare ori se opun vaccinării. Revin astăzi cu o pledoarie similară privind cadrele medicale.

Comentariul de astăzi mi-a fost inspirat de Scrisoarea Deschisă adresată de câțiva zeci de membri ai Congresului SUA dlui Biden, în care vin în sprijinul cadrelor medicale care refuză să se vaccineze.

Argumentele aduse de ei sunt valabile și pentru România:

  1. impunerea obligativității vaccinării la cadrele medicale va rezulta în pierderea unui număr mare de cadre medicale care își vor da demisia;
  2. cine le va lua locul?
  3. cine va îngriji de persoanele infectate și de alte persoane care au nevoie urgentă de îngrijire medicală?
  4. cine va asigura un nivel ridicat de îngrijire medicală având în vedere penuria de personal medical care va rezulta?
  5. sunt autoritățile dispuse să facă excepții în cazul persoanelor care au dobândit imunitate / anticorpi ca rezultat al unor infectări precedente?
  6. sunt autoritățile dispuse să permită excepții pe motive de conștiință și obiecții morale și religioase?

Tirania vaccinării în România se extinde de la zi la zi. Dacă dorim să ne păstrăm libertatea, vocea oamenilor (încă) liberi trebuie auzită.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.