.st0{fill:#FFFFFF;}

ARN alături de mediul privat 

Articole | 10/09/2022

Alianța Renașterea Națională are o atenție mărită pentru întreprinzătorii privați, îi respectăm enorm, le oferim sprijinul ori de câte ori este nevoie, și dorim să îi avem alături de noi ca parteneri de lucru pentru dezvoltarea României.

Întreprinzătorii privați sunt cei care, prin inspirație, risc, seriozitate și mai ales adaptabilitate oferă locuri de muncă, susțin famili, colectivități și contribuie la economia țării.

Ne adresăm vouă cu admirație și respect pentru rolul pe care îl aveți în societatea românească, pentru profesionalismul, determinarea, seriozitatea și forța pe care le dețineți, dintotdeauna, dar mai ales acum, în vremurile grele de criză economică ca urmare a pandemiei care a oprit lumea în loc!

Știu prea bine ce înseamnă să gândești, să planifici și să dezvolți o afacere, cât efort presupune un astfel de demers curajos, câte sacrificii și nopți nedormite, toate pentru a oferi comunității, deopotrivă, servicii de calitate și locuri de muncă serioase și trainice.

Nu e ușor, dar e atât de motivant!  O spun din experiență, căci sunt unul dintre voi.

Sunt convins că antreprenoriatul este, fără doar şi poate, motorul oricărei societăţi solide economic. Antreprenoriatul presupune dorinţă, multă ambiţie, implicare maximă și oameni de calitate, așa, ca voi!

O țară fără un mediu privat sănătos nu are cum să fie sănătoasă, e o realitate pe care o cunosc și susțin.

Îndrăznesc să afirm că este cel mai provocator domeniu, oriunde, în toate societățile moderne, pentru că generează beneficii unui număr mare de oameni și conferă stabilitate.

 Credem în șansa antreprenoriatului românesc și vă felicităm pentru rezistență și profesionalism!

Vă invităm alături de ARN, ca împreună să fim UNIȚI pentru mediul de afaceri românesc.

Autor:Nelu Balaș

Nelu scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!


David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.