.st0{fill:#FFFFFF;}

ARN înființează filiala Hunedoara 

Articole | 09/08/2021

Partidul Alianța Renașterea Națională salută înființarea filialei Hunedoara a partidului nostru.

În data de 7 august 2021, într-un cadru potrivit pentru singurul partid Creștin-conservator din România, un grup de oameni extraordinari s-au întrunit pentru a marca înființarea unui punct strategic pentru politica românească.

Am ales Sarmisegetusa pentru că suntem români. Poporul român s-a constituit pe aceste locuri. Amfiteatrul roman, loc de dezbatere și analiză pentru problemele cu care se confrunta cetatea, piața care constituia centrul dezvoltării financiare a zonei, porțile de apărare care asigurau siguranța celor care locuiau în cetate ne inspiră și de această dată.

În acest loc cu semnificație deosebită pentru poporul român, s-a dezvoltat prima familie românească formată dintr-un soldat roman și o femeie dacă.

Copiii lor au crescut în siguranța unei familii naturale, și-au lucrat pământul și s-au bucurat de roadele muncii proprii urmând un sistem de drept roman, bazat pe principii etice, morale.

Într-un loc ca acesta, Creștinii au promovat pentru întâia dată conceptul de “drepturi ale omului” pentru toți cetățenii și nu doar pentru clasa aristocraților.

Filiala Hunedoara a Partidul Alianța Renașterea Națională își propune să militeze activ pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă județul Hunedoara și întreaga regiune.

Filiala Hunedoara a ARN este conștientă de dezastrul economic și social din Valea Jiului, de nevoia de implicare în rezolvarea problemelor de deosebit de grave de la Mintia și profund îngrijorată de lăsarea Municipiului Deva fără o sursă de energie termică.

Distrugerea continuă și parcă planificată a economiei județului, descurajarea ;i alungarea investitorilor privați din zonă, lipsa unei strategii din partea partidelor aflate la guvernare pentru a soluționa problemele stringente ale cetățenilor, reticența organelor administrative în a asculta cetățenii și a rezolva problemele cu care se confruntă, determină partidul nostru să facă pași concreți înspre a trimite oameni capabili și cărora le pasă în Consiliile Locale, Consiliul Județean și în Parlamentul României.

Recentele demisii ale unor deputați din anumite partide aflate la guvernare precum și declarațiile acestora privind lipsa de interes a acestor partide față de cetățean și țară, demonstrează încă odată că toți cei care au venit și v-au cerut voturile până acum, v-au amăgit. Partidele actuale nu vă pot reprezenta și nici nu au această intenție.

Venim în fața dumneavoastră cu singura alternativă viabilă : Alianța Renașterea Națională. Suntem un partid creștin conservator care apără familia naturală, căsătoria, protejează copiii și dorește să le asigure părinților dreptul de a-și educa în spiritul valorilor creștine, apărăm statul de drept și insistăm că România este și trebuie să rămână un stat suveran care să se bucure de respect din partea oricărei instituții europene.

Chemăm alături de noi toți cetățenii de bună credință care doresc să transforme județul Hunedoara în acel județ minunat pe care îl cunoaștem, bogat și frumos, respectat și prosper. Așa să ne ajute Dumnezeu!

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Beniamin Lup
Președinte EXECUTIV ARN
Beniamin scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.