22/05/2022

AU CREȘTINII VREO OBLIGAȚIE MORALĂ SAU BIBLICĂ DE A SE IMPLICA ÎN GUVERNARE ?
Dacă da, ce principii ar trebui să-i călăuzească atunci când își exprimă opțiunea? 
Există o modalitate creștină de a ne implica în procesul politic? 
Creștinii din fiecare generație au dezbătut aceste întrebări.  
De-a lungul anilor, au fost propuse câteva modele și sugestii pentru implicarea politică și culturală a creștinilor.

19/05/2022

Românii trebuie să înțeleagă că dacă nu îşi fac auzită vocea şi dacă nu prezintă o listă a doleanțelor la Bruxelles ori în alte foruri europene, vor primit din partea Europei fărâmituri în loc de ceea ce merită.

18/05/2022

A fi conservator înseamnă tocmai opusul acestui comportament: o încredere neclintită în democrație, statul de drept, și în rezolvarea disputelor între cetățeni în mod pașnic, ordonat, prin dezbateri publice ori prin argumente raționale în sălile de tribunal. ARN este un partid care crede în aceste valori fundamentale pentru civilizație și stabilitatea socială.

15/05/2022

Astăzi sărbătorim Ziua Internațională a Familiei! ARN vă recomandă să notați în calendarele voastre ziua de 15 Mai și în fiecare an să sărbătoriți cel mai prețios cadou dat nouă de Dumnezeu în umblarea noastră pământească, Familia! Dumnezeu a instituit Familia. Miile de ani de experiență umană au transformat familia în cea mai importantă și

30/04/2022

Titlul ales pentru astăzi nu e desemnat să șocheze ori să denigreze. Comentariul continuă discuția începută la începutul săptămânii privind Germania ca o mare problemă și dilemă pentru securitatea Europei.

29/04/2022

Pe 23 aprilie 1910 Theodore Roosevelt a ținut o alocuțiune la Sorbona care a fost etichetată drept cea mai elocventă (sau una dintre cele mai elocvente) alocuțiuni ale secolului trecut, și unul dintre cele mai mari discursuri din istorie.