15/06/2021

Săptămâna trecută prietenul meu Adrian Ciorna din Beiuș a lansat o petiție prin care solicita autorităților să înceteze discriminarea împotriva părinților nevaccinați care din acest motiv nu pot participa la festivitățile de absolvire ale copiilor lor

Texasul și Clujul resping certificatele de vaccinare
14/06/2021

Este rușinos să recunoaștem că unii creștini „progresiști” participă la evenimentele „mândriei”.

Astfel de participări sunt echivalentul unei achiesări morale la stilul de viață imoral pe care îl promovează minoritățile sexuale.

Creștinilor le este interzisă participarea la evenimentele LGBT
14/06/2021

Cum este bine să reacționeze creștinii în fața avalanșei manifestărilor elgibitiste ale lunii?

Vă oferim o dezbatere pe această temă în engleză, un material video de aproape o oră.

Luna manifestărilor elgibitiste: cum trebuie să reacționeze creștinii ?
11/06/2021

Anti-rasismul a devenit noua religie civilă a Occidentului. Rousseau a inventat termenul de „civil religion / religie civilă”, prin care desemna întronarea în mințile, acțiunile, vocabularul și discuțiile oamenilor a unui mod de gândire, comportament și opinii de la care nu există scăpare, iar cei care încercau să evadeze deveneau victime ale rușinării colective.

Albeața, „boala” de care suferim cu toții
11/06/2021

Suntem în toiul lunii care sărbătorește prostia mândriei. E luna în care seculariștii se închină idolatriei revoluției sexuale și ideologiei de gen. A fi conservator înseamnă a nu te închina și a spune celor din jur că elgibitismul reacționar este o anomalie istorică, o involuție în comportamentul și gândirea umană care îndreaptă civilizațiile spre cimitirul istoriei.

Prostia mândriei duce la moarte. Cazul LGBT-ismului reacționar
10/06/2021

Pe banii noștri și fără acordul nostru activiștii LGBT intră în școlile României în această lună pentru a-i îndoctrina în practici sexuale nesănătoase și nenaturale.

Nu agreăm cu îndoctrinarea în LGBT-ism a tinerilor României