29/07/2021

Tot mai mulți germani se simt străini în propria țară și le este teamă că imigrația și migrația le schimbă țara rapid și în forme diverse. 20% din populația curentă a Germaniei se constituie dintr-un imigrant / migrant, sau descendent al unui recent sosit imigrant ori migrant.

29/07/2021

În zilele noastre, nimic nu pare să preocupe mai mult societatea și pe individ decât expunerea ostentativă a unor apartenențe și identități cât mai variate, dar în același timp paradoxale.

Isus a rezumat identitatea creștină într-o singură frază: Prin aceasta vor cunoaste toți că sunteți ucenicii Mei, dacă veți avea dragoste unii pentru alții.

28/07/2021

Recent, CEDO s-a lansat din nou în sportul ei preferat: subminarea suveranității și legislațiilor naționale prin inventarea de principii de drept noi și drepturi noi. Pe 13 iulie a decis că Rusia trebuie să instituie parteneriatele civile între persoane de același sex.

28/07/2021

Franklin Graham este bine cunoscut în România. Creștin autentic, influent în lumea conservatoare din America, dl Graham e bine cunoscut în întreaga lume pentru acțiunile lui caritabile desfășurate prin organizația lui globală Samaritan Purse

27/07/2021

În aceste zile, zeci de biserici sunt incendiate în Canada. La fel și în Statele Unite. Sub ochii noștri. Zilnic citim despre evenimente de acest gen și altele similare care se petrec în toată lumea. Statui catolice din Canada și SUA sunt vandalizate

26/07/2021

Nu am ajuns robi ai tiraniei limbajului neo-marxist peste noapte. Knowles ne informează că deturnarea vocabularului și a cuvintelor a fost rezultatul unui plan bine întemeiat, gândit, iar apoi aplicat începând cu Antonio Gramsci acum 100 de ani.