22/09/2021

În vremuri stresante de genul celor în care trăim, într-o societate liberă rezolvarea problemelor trebuie să se facă prin convingere, nu constrângere. Prin dialog, nu monolog. Prin discuții cu cetățenii, nu prin directive stridente.

21/09/2021

Democrația occidentală nu mai este atât de sigură de sine cum a fost acum doi ani. Este în declin. Ultimii doi ani de pandemie dovedesc lucrul acesta. Realitatea aceasta nu poate fi pusă la îndoială și mă îngrijorează.

21/09/2021

Gregor Pupnick este una din puținele voci autentic conservatoare și raționale care au mai rămas în Europa. Profund impactat în gândirea lui de credința catolică pe care o împărtășește, dl Pupnick este directorul organizației European Center for Law and Justice din Strasbourg.

21/09/2021

De la Președintele României te aștepți la înțelepciune. Nu la repetarea unor formule formulate de alții. Te aștepți la politici specific desemnate să promoveze bunăstarea materială, spirituală și morală a cetățenilor țării.

21/09/2021

Dl Iohannis dovedește din nou că repetă, ca o flașnetă, ce spune elita de la Bruxelles, că nu gândește original, ori că nu poate ori nu îndrăznește să gândească original.

20/09/2021

Un eseu cu acest titlu a fost creionat de dl Bogdan Stanciu pentru Pro-Vita și Alianța Familiilor din România.  În acest eseu dl Stanciu aduce un argument interesant și inteligent: poate statul să ne impună obligația de a fi sănătoși? Este sănătatea un drept sau o obligație? Dacă este un drept cetățenesc care ne aparține, este logic