.st0{fill:#FFFFFF;}

Ursula, marea pacoste a Europei, trebuie să plece! 

Articole | 23/05/2024

Ursula, marea pacoste a Europei, trebuie să plece!

Ursula ne sărăcește. Politicile ei distrug Europa. Iar încercările ei, acum, pe ultima sută de metri și în contextual alegerilor, dovedesc că ea recunoaște, chiar dacă indirect, că politicile ei au fost dezastruoase.

Confruntată cu o migrație de proporții uriașe, în primăvara acestui an – mult prea târziu, adaug, Ursula a demarat negocieri cu statele de tranzit pentru a cumpăra bunăvoința lor în încetinirea migrației.

Înțelegerea ei cu Libanul ne costă 1 miliard de euro, cea cu Egiptul 6 miliarde, iar cea cu Mauritania 181 de milioane. În schimbul acestor sume, cele trei țări se angajează să prevină și să oprească migrația spre Europa prin țările lor.

Iată că Europa a ajuns la cheremul țărilor musulmane. Acestea și alte țări au învățat repede punctul slab al Europei: totul se rezolvă pe bani, sărăcind astfel Europa.

De fapt, Europa a ajuns un ostatic al țărilor lumii. Putin amenință Europa cu facilitarea migrației, iar traficanții de migranți devin tot mai agresivi. Serviciile de intelligence ale Europei au devenit irelevante.

Ursula putea să ne economisească aceste sume enorme adoptând politici care pot preveni migrarea. Ele puteau fi folosite pentru întărirea granițelor Europei.

Migrația nu este un drept al omului. Este un produs al traficanților de ființe umane. Azilul, în marea lui parte, a devenit un joc infantil folosit de milioane de migranți care pretind, prin falsități grosolane în cele mai multe cazuri, că sunt persecutați ori că vor fi persecutați dacă sunt trimiși înapoi în țările de baștină.

Ursula nu mai merită nicio șansă. În 5 ani a distrus Europa. Ceea ce Merkel a început în 2015, când a deschis granițele Germaniei pentru migranți, Ursula a continuat.

Ursula’s got to go!

Ursula trebuie să plece!

O vom demite noi pe 9 iunie prin votul masiv dat suveraniștilor, patrioților și forțelor tradiționaliste ale continentului!


ursulaManole Mihail a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.