.st0{fill:#FFFFFF;}

Celor ce vor să voteze pentru Renașterea Națională a României 

Articole | 23/05/2024

Vei fi prezent(ă) la votul* din 9 iunie 2024?

Fiecare vot contează!
Ne vom aminti cât de mult a contat votul celui ce a spus:. "și îmi dădeam și eu votul..." (Pavel ap.)?

Mai credem că trebuie să facem parte dintr-o Alianță care-și dorește Renașterea României? Dacă da, să ne alăturăm celui ce a inițiat această Alianță, împreună cu cei ce o susțin.

Oare cum ar suna îndemnurile autorilor cărților sapiențiale de înțelepciune, din Biblie, în inimile celor care, duminicile se grăbesc să ajungă la lăcașul de închinăciune, dacă doar le-ar asculta mesajul, dar ar fi absenți când vine vorba de a le și aplica...?

Chemarea noastră esențială este la o veghere asupra căilor noastre, cât și a celor pe care-i alegem (prin vot) pentru a fi puși în fruntea României.
Într-o lume din ce în ce mai agresiv secularizată, toți avem nevoie de a fi ghidați în alegeri corecte, care să obțină rezultate fără regrete. Pentru aceasta trebuie să fim bine informați despre cei pe care îi alegem/votăm. Prin prezenta oferim câteva informații despre cine, și de ce ar putea fi ales ca un candidat potrivit pentru Europarlamentare.
În fruntea țării avem nevoie de modele demne de urmat, care vor fi un exemplu pentru generațiile care vor urma.

De cine vom asculta, cui vom da crezare în apropiata viitoare campanie electorală?
Voi fi eu oare cel bun care "arată aproapelui său calea cea bună? Sau mă voi relata la "Cel rău ascultă cu luare aminte la buza nelegiuită, și mincinosul, pleacă urechea la limba nimicitoare;..." Știm bine ce politicieni am avut până acum; la cine am ascultat cu luare aminte și la ce fel de buze am plecat urechea... E timpul pentru schimbări în bine, și aceasta începe cu mine și cu tine!

Valorile biblice/creștine în zilele noastre sunt înlocuite treptat cu non-valori ridicate la rang de lege (din păcate!)

De aceea, avem datoria să ieșim la vot în 9 iunie.
Consider o mare greșeală neglijența de a scăpa/ocoli această ocazie, a exprimării opțiunii electorale pentru alegerile europarlamentare; o văd o mare responsabilitate care ne-a încredințat-o Dumnezeu și față de care vom fi răspunzători înaintea Lui.

Pentru unii, pare complicat, dar de mai bine de 33 de ani ne-am obișnuit să alegem din două opțiuni rele, pe cea mai puțin rea.
Anul acesta este prima dată când avem o altfel de ocazie de a alege, de a vota un evanghelic practicant ale cărui fapte vorbesc (versus doar vorbe, promisiuni...) și acesta este domnul avocat, Petre Costea, prezent pe listele europarlamentare (AUR pozitia 4). Dânsul și-a afirmat cu credință si consecvență multele lui dorințe bune și planuri de schimbare în bine, care ar continua să le facă vădite și în Parlamentul, guvernul României.
Una este aceea de a apăra familia naturală, lăsată de Dumnezeu. Acest fapt s-a dovedit începând cu referendumul pentru familii.
Domnul avocat Petre Costea a pledat și pentru cazurile familiilor Bodnariu & Furdui; credit al cărui succes al rezolvării îi aparține. Dansul este și membru de onoare al AFR; (Alianța Familiilor Române); este un apărător al drepturilor naturale ale familiei și copiilor, inclusiv ale celor ce sunt pe drum de a se naște. Este un luptător demn de admirat al valorilor creștine, atât în Europa cât și în SUA.

Domnul avocat și frate în Hristos, Petre Costea, candidează pe listele celor care, în opinia noastră a evanghelicilor, acesteia i se spune: "lume", dar și lumea trebuie evanghelizată; am primit porunca să mergem în toată lumea (inclusiv lumea politicienilor; ei trebuie sa cunoască ce este, dar mai ales Cine este Adevărul)
Să fii ales, să alegi, să votezi este o lucrare creștină legitimată de mandatul cultural dat nouă, și este subordonat mandatului preoției noastre, de către Creatorul nostru.

E timpul ca împreună, toți creștinii să infuzăm lumea cu valorile noastre creștine; Să facem să ni se audă glasul, să se știe că avem păreri despre dreptul la viață al copilului nenăscut. Ca părinți, ne dorim ca, copiii noștri să fie cei mai buni, "mai înțelepți ca fiii veacului acestuia", pentru ca ei, împreună cu noi, să ia aminte la șiretlicurile celui rău pentru a evita sa cadă pradă uneltirilor celui rău. Părinții trebuie să ducă o luptă până la victorie, pentru ca învățăturile veacului acestuia, să stea departe de urechile copiilor, să reziste la orice tendință, din afară, de a le atinge puritatea și visurile cu care au crescut în familiile lor de bună credință.
După toate aceste abdicări zilnice ale noastre, familiile creștine ale lumii de azi, putem și vrem să credem într-un un om care ne invită cu toată puterea, să acționăm conform valorilor creștine în care am crescut, că stă departe de vreun interes personal, în toată această parodie electorală în care, se află, din nou România, si ca are interes pentru binele public, pentru întreaga populație de bună credință.

De data aceasta putem fi reprezentați de dl. avocat Petre Costea, dacă îl vom alege ieșind la vot în data de 9 iunie. Prin votul nostru ne arătăm dorința de a trăi într-o societate cu frică reverendă de Dumnezeu, una integră și incoruptibilă.
Ar fi de dorit și ideal ca oameni ca dânsul să aibă succes, astfel România va fi onorată cu un Europarlamentar care iubește România și o va apăra împotriva corupției și dușmanilor ei. Luptăm împreună cu un astfel de luptător neînfricat, neobosit, care dorește să ducă lupta până la capăt, până când împreună și cu noi, și cu ajutorul lui Dumnezeu își va vedea visul împlinit și cum toți, vom vedea mult dorita renaștere națională a României. Alăturându-ne unor patrioți ca dânsul cu voință, curaj și tărie în această luptă; sperăm și credem că vom putea învinge dușmanii atât din lăuntrul bisericilor, cât și din afară; aceasta va fi posibil prin unitate, cu majoritate de voturi, si împreună cu Dumnezeu.
Dacă deci, ne dorim un europarlamentar demn de încredere și cinstea de a fi înălțat în "dregătorii", ne alăturăm tuturor celor din ARN care-l votează pe domnul avocat, Petre Costea.
Printre aceștia este și domnul Octavian care-și exprimă astfel votul:
"Voi vota cu dl. Petre Costea deoarece este un creștin autentic, care a luptat de 20 de ani pentru valorile care pot asana societatea; pentru că este un creștin care pe lângă valorile morale reale are și cunoștințele si profesionalismul ce sunt necesare la Bruxelles și poate astfel să reprezinte viziunea mea în Parlamentul European."
O altă votantă, doamna Oana afirmă:
"Îl susțin pe domnul avocat Petre Costea pentru alegerile europarlamentare deoarece este vocea creștinătății.

În ultimele decenii, în ciuda faptului că a trăit în Statele Unite, s-a implicat prin multe proiecte și în România. A luptat pentru familia naturală, dreptul la viață al copiilor nenăscuți, pentru libertatea de conștiință și exprimare. Este foarte curajos.
Printre altele, încă un motiv pentru care îndemn, și pe alții, să-l voteze pe domnul Petre Costea este că a luptat pentru români, atât din umbră, cât și în lumina scripturală a dreptății și menținerii acesteia, inclusiv la conducerea României, unde dacă va ajunge, va face bine, arătând că faptele vorbesc (versus numai vorbele). Cunoaște Biblia și este preocupat și de trăirea acesteia. Pentru cei ce s-au poticnit în alegerea dumnealui - pe motivul că a locuit mult timp în America - este bine să se știe și că a plecat sub presiunea persecuției, și chiar și din America a fost mai patriot decât mulți dintre noi."
Deci, vă așteptăm, cu drag, pe cât mai mulți dintre dumneavoastră, să vă alăturați acestui grup de susținători creștini ai candidatului domnul Petre Costea: Cornelia Rus, Fibi Țiclea, Octavian Alexandrescu, Oana Manta
"Așa să ne ajute Dumnezeu!"
Da, vrem cu Dumnezeu înainte!

renastereaManole Mihail a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.