.st0{fill:#FFFFFF;}

La Mulți Ani tuturor copiilor în 2024! 

Articole | 01/06/2024

Copiii, un subiect complicat, nu-i așa? Totuși toți am fost copii. Fie că am avut o copilărie liniștită, fie că am avut o copilărie agitată ori că unii dintre noi am trecut prin situații dificile, totuși am fost copii.

Unora părinții ne-au îndrumat calea vieții într-un mod corect, altora părinții nu au putut să le ofere prea mult. Toți avem amintiri din copilărie.

Întrebarea este ce facem astăzi ca și adulți? Ce oferim copiilor noștri. Și nu ne referim aici la lucruri materiale. Ce cale îi învățăm pe copii noștri? Îi învățăm doar să socotească, să citească, să aibă noțiuni de cultură generală, sau cum să trăiască? Îi învățăm că lumea este coruptă, că inima omului este rea și că ei au nevoie de Dumnezeu? Îi învățăm că mersul lumii este spre rău, dar că ei trebuie să aducă mereu schimbări în bine în jurul lor?

Alianța Renașterea Națională apără copiii și dorește să transmită astăzi un călduros La Mulți Ani tuturor copiilor!

De asemenea, Alianța Renașterea Națională vă amintește că viața copilului începe din momentul concepției și că trebuie să apărăm copilul nenăscut.

Alianța Renașterea Națională se gândește și la copiii care nu au o familie, și le dorește și acestora să aibă parte de sănătate și o familie fericită la momentul potrivit.

Îmbrățișăm cu căldură toți copiii și vă dorim vouă, părinților, să-i învățați calea cea dreaptă pe copiii voștri.

La Mulți Ani!

Pentru ARN, Oana Manta

copiilorManole Mihail a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.