.st0{fill:#FFFFFF;}

Avortul nu este un drept absolut 

Articole | 15/04/2021

Victorie pentru mișcarea pro-viață de pretutindeni !

Pe 13 aprilie un tribunal federal de recurs din SUA (Ohio) a emis cea mai importantă decizie privind avortul din 1973 încoace: dreptul la avort nu este absolut.

În mod explicit, tribunalul a respins noțiunea existenței unui drept absolut de a avorta copiii suferinzi de Sindromul Down.

La începutul acestui an, Curtea Constituțională din Polonia a emis o decizie identică. Este un început bun pentru a demola cel mai diabolic "drept" conceput de mintea omului: acela de a ucide în mod legal și voit copiii nenăscuți.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.