.st0{fill:#FFFFFF;}

Barnevernet in România 

Articole | 13/05/2023

Barnevernetul a ajuns la Bihor

Primăriile din Bihor sunt îngrijorate: versiunea românească a Barnevernetului norvegian a ajuns în satele din Bihor.

Ieri am avut ședința săptămânală a partidului ARN și un coleg din Bihor ne-a descris o discuție pe care a auzit-o la începutul săptămânii la primăria din satul lui. A ajuns acolo în timpul unei ședințe.

Îngrijorată, o angajată a primăriei informa angajații că unul dintre ei va trebui, în conformitate cu Legea Barnevernetului din România – tocmai adoptată de PNL, PSD, USR și UDMR – să evalueze fiecare familie din sat, să determine dacă copiii trăiesc în condițiile stabilite de noua lege. Iar dacă nu, familiile „deficitare” vor fi raportate mai departe pentru a se lua măsuri corespunzătoare.

Comentariul colegului m-a dus instantaneu la Legea Barnevernetului din Norvegia, adoptată în 1999 (dacă nu mă înșel) care instituia în fiecare sat din Norvegia o comisie locală care făcea același lucru. Iar dacă copiii nu aveau condițiile de trai ori locuința stabilite de lege, erau luați de la părinți pentru a fi crescuți în familii sociale ori dați spre adopție.

Școlile din Norvegia aveau și ele obligația de a raporta observații privind copiii către autorități, în urma cărora copiii nu mai ajungeau acasă de la școală, ci în custodia statului pentru investigații. Așa a început și coșmarul familiei Bodnariu.

Iar dacă un copil era observat cu o vânătaie la față, mână, picior etc., copilul nu mai ajungea acasă la părinți, ci era separat de părinți pentru interogatorii și intervenții polițienești care puteau duce la consecințe penale.

Grație PSD, PNL, UDMR și USR, Barnevernetul a ajuns în România. Și în satele din Bihor. Aceste partide anti-familie și-au dat mâna să distrugă familia română, să confiște copiii de la părinți și să se facă stăpâni la noi în casă.

Respingeți Barnevernetul în România. Respingeți partidele care au inițiat și promovat Legea Barnevernetului în România!

Sprijiniți ARN, partidul familiilor din România!

Apropo, știați că Partidul Alianța Renașterea Națională este singurul partid politic din România din afara parlamentului care a participat la marșul pentru familie din 6 mai de la București?

Știați că întreaga platformă politică a ARN se centrează pe bunăstarea familiei române? A bunăstării ei economice, emoționale, valorice și morale?

Știați că ARN este singurul partid politic din România care prevede în platforma sa politică protejarea familiei și respectarea drepturilor parentale?

Dacă până acum nu ași știut, acum știți!

Vă invităm alături de echipa ARN. Vizitați www.aliantarenastereanationala.ro.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

barnevernet
Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Alin Jian a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.