.st0{fill:#FFFFFF;}

Batalionul musulman 

Articole | 02/02/2023

Batalionul musulman

O știre pe care o așteptam de mulți ani tocmai mi-a intrat în poșta electronică: comunitatea musulmană globală începe să ia atitudine împotriva asalturilor occidentale seculare împotriva căsătoriei și familiei naturale.

Pe 22 decembrie, în Jeddah, Arabia Saudită, Organizația Cooperării Islamice (Organization of Islamic Cooperation), a emis:

Declarația privind Dreptul la Viața de Familie: Perspective Islamice ale Drepturilor Omului pentru Contracararea Provocărilor pentru Instituția Căsătoriei.
Declaration on the Right to Family Life: Islamic and Human Rights Perspectives to Counter Challenges to the Institution of Marriage

Declarația poate fi citită aici.

Vreme de mulți ani, statele islamice au fost blocul suveranist care a încetinit agresiunea ONU împotriva valorilor și a influenței religiei în lume.

Țările pretinse „creștine”, inclusiv România și Administrațiile democrate SUA, au contribuit, dimpotrivă, la instituționalizarea revoluției sexuale la nivel global.

Este jenant că diplomația română acționează contrar valorilor noastre. Spre deosebire de Ungaria ori Polonia, delegația României la ONU ridică mâna afirmativ când se propun ori se adoptă rezoluții ONU anti-valori.

Declarația Islamică este un pas înainte pe care îl aplaudăm. Organizația care a emis Declarația vorbește în numele celor 2 miliarde de musulmani ori chiar mai mulți ai planetei.

Căsătoria este definită așa cum o definesc și creștinii: „uniunea între bărbat și femeie”; diferența fiind că portița înspre poligamie în Declarația musulmană rămâne deschisă.

Declarația respinge secularizarea, redefinirea instituțiilor sociale tradiționale după chipul și asemănarea statului secular, și solicită protejarea familiei și căsătoriei naturale.

Rămâne – și îmi exprim nădejdea – că și celelalte mari tradiții ale civilizației umane vor face la fel.

Budismul și hinduismul se opun categoric căsătoriilor nenaturale, la fel ca societățile Orientului Îndepărtat și Japonia. Ar fi încurajator ca și aceste tradiții să emită declarații similare.

La nivel politic, China rezistă revoluției sexuale și respinge instituționalizarea ei. Declinul demografic al Chinei îi îngrijorează pe comuniștii chinezi care văd în practicile sexuale nenaturale un factor care favorizează declinul demografic.

Aceleași atitudini există și în Japonia și Coreea de Sud. E, deci, îndoielnic că „uniunile”, „căsătoriile” între persoane de același sex vor fi adoptate în Asia. Cel puțin pe moment.

Fiți încurajați. Nu suntem singuri. Avem aliați și există state influente care agreează cu valorile noastre privind căsătoria și familia naturală.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.