.st0{fill:#FFFFFF;}

California pierde, creștinii câștigă 

Articole | 14/04/2021

Ostilitatea Californiei față de creștini este crasa. Pe 9 aprilie, Tribunalul Suprem din SUA a invalidat, pentru a cincea oara, restricțiile impuse de autorități pentru biserici și creștini în privința închinării. Ultimul caz prevede interzicerea de către autorități a serviciilor religioase în familii.  Nu au fost interzise întrunirile religioase pe familie, ci doar cele a mai multor familii împreună, de exemplu din același cartier ori de pe aceeași stradă.

România a luat-o pe calea Californiei. A impus restricții stringente și cvasi permanente și cvasi totale pentru închinare. California și-a justificat restricțiile ca pe o necesitate pentru a stopa pandemia. La polul opus este Texasul, care acum o lună a deschis statul în totalitate, eliminând toate restricțiile. În Texas, numărul noilor infectări zilnice a scăzut la sub 4.000, iar pe 12 aprilie au decedat de Covid 8 persoane. În California au murit 221.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.