.st0{fill:#FFFFFF;}

Campionii europeni la discriminare împotriva creștinilor 

Articole | 14/12/2021

Marea Britanie, Franța, Germania, Suedia și Spania sunt campionii europeni la discriminare împotriva creștinilor. 

Recent a fost publicat un Raport conform căruia discriminarea împotriva creștinilor în Europa este cea mai acută în aceste țări. Raportul a fost întocmit de organizația Observatory on Intolerance Against Christians din Viena.

Discriminarea se observă mai mult în restrângerea libertăților religioase, a drepturilor parentale, interdicții privind activitățile în spațiul virtual a grupurilor creștine, discriminarea la locul de muncă, respingerea autorizațiilor pentru construirea de noi lăcașuri de închinare, atacurile împotriva preoților și vandalizarea bisericilor.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.