.st0{fill:#FFFFFF;}

Când creștinii insistă asupra Adevărului, efectul nu poate fi decât pozitiv 

Articole | 10/07/2021

Creștinii Americii au lansat o ofensivă împotriva creștinismului "progresist" în ultimele 30 de zile și au scontat succese remarcabile.

Îl menționez pe cel al prezbiterienilor. (Tot în iunie, baptiștii americani au făcut la fel, reafirmând și ei adevărurile Scripturii cu prilejul convenției lor)

Prezbiterienii au adoptat, cu prilejul convenției lor anuale, o rezoluție extrem de lucidă, la subiect și categorică: persoanele care nu se identifică după orientarea sexuală rânduită de Dumnezeu nu pot deține funcții în bisericile prezbiteriene, fie că trăiesc cu persoane de același sex, fie că sunt atrase sexual de persoane de același sex.

Paragraful principal al rezoluției spune:

"Cei care își propun o identitate (cum ar fi, printre altele, de "gay creștin", "creștin cu atracții către persoane de același sex", "creștin homosexual", ori termeni similari) care contrazice ori subminează identitatea lor ca și creații noi în Hristos, fie prin negarea simțămintelor lor păcătoase ori decăzute …sau prin negarea realității sau nădejdii sfințirii progresive, sau prin a nu urmări biruința prin puterea Duhului Sfânt asupra tentațiilor lor păcătoase, nu sunt calificați să dețină funcții prin ordinare ... "


"Those who profess an identity (such as, but not limited to, "gay Christian." "same-sex attracted Christian," "homosexual Christian," or like terms) that undermines or contradicts their identity as new creations in Christ, either by denying the sinfulness of fallen desires … or by denying the reality and hope of progressive sanctification, or by failing to pursue Spirit-empowered victory over their sinful temptations and actions, are not qualified for ordained office "

Felicitări prezbiterienilor americani! Era vremea ca Adevărul să fie rostit și reafirmat.

Nădăjduim că prezbiterienii din țările "progresiste" vor face la fel. Aici e vizată Canada, Marea Britanie, Australia și Africa de Sud.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.