.st0{fill:#FFFFFF;}

Când EPF te numește „fascist” 

Articole | 25/06/2021

Unul dintre cuvintele mult folosite de progresiști în aceste zile pentru a disprețui și defăima persoanele conservatoare și, în mod special - așa cum veți vedea astăzi, creștinii - este cuvântul "fascist".

E tragic, iresponsabil și inadmisibil, însă, când European Parlamentary Forum (EPF)  folosește acest termen la adresa noastră. La urma urmelor, EPF e finanțat, indirect, și din banii creștinilor. Noi plătim parlamentarii și europarlamentarii fie că muncesc ori trândăvesc.

Din nefericire, plătim corupții din Bruxelles să ne corupă familiile, generația tânără, să ne defăimeze și să ne marginalizeze.

Îi plătim pentru că nu suntem cu băgare de seamă când suntem atenționați, în preajma alegerilor, să nu-i votam, ci să votam oameni credibili care corespund valorilor creștine.

În consecință, simțim pe pielea noastră consecințele dure și dureroase ale propriilor noastre intenții.

La începutul săptămânii, EPF a publicat cel mai agresiv raport emis de o instituție parlamentară peste care am dat până acum la adresa creștinilor.

E numit Vârful icebergului: extremiștii religioși finanțează împotriva drepturilor omului privind sexualitatea și sănătatea reproductivă, 2009 - 2018. (Tip of the Iceberg: Religious Extremist Funders against Human Rights for Sexuality and Reproductive Health in Europe 2009-2018)

EPF este o "alianță" a diverselor grupuri parlamentare din Europa care își propune să "contracareze" influența "extremiștilor religioși" care se opun "drepturilor omului" și drepturilor "minorităților sexuale" și avortului.

Raportul EPF are peste 100 de pagini și folosește cuvântul "fascist" de 22 de ori, la adresa unor persoane, grupuri și organizații politice ori religioase din Europa și America care mobilizează publicul împotriva ideologiei de gen și a drepturilor "minorităților sexuale".

Raportul EPF este un gunoi (is garbage). Privind România, informațiile sunt în totalitate false și împrumutate din presa aventurierilor sexuali și elgibitiști.


De exemplu, spre surprinderea celor 3 milioane de cetățeni ai României care au semnat pentru referendumul pentru căsătorie ori care au votat la referendum, EPF afirmă că Coaliția pentru Familie (CpF) a fost fondată de "prietenii lui Putin și Noua Dreaptă".

Demonizarea și înfierarea de către parlamentari ori stat a oricărui grup din societate sunt practici în întregime inadmisibile într-o democrație. Trece dincolo de orice bun simț. Este o practică odioasă care ar trebui declarată ilegală și neconstituțională.

Ideologizarea spațiului public și divizarea societății în clase ori grupuri, dintre care unele "bune" și altele "rele", este incompatibil cu democrația și rostul unui parlament. Este un fenomen totalitar, atât de stânga (adică comunist), cât și de dreapta (adică fascist).

Acum înțelegem de unde își primește Dl Iohannis inspirația ideologică și își împrumută termenii când folosește termeni similari la adresa noastră.

"Fanatic" religios ori "părinți medievali" (termenul folosit de dl Barna la adresa părinților României) nu sunt departe, în dispreț și ireverență, de "fascist".

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.