.st0{fill:#FFFFFF;}

Când trei sferturi dintre români opinează că România se îndreaptă într-o direcție greșită, întreaga populație trebuie să fie preocupată 

Articole | 02/02/2022


Un recent sondaj de opinie indică faptul că 74,5% dintre români sunt de părere că lucrurile în România se îndreaptă într-o direcție greșită.

Și eu mă aflu printre ei și m-am aflat de mulți ani.  Doar 21% dintre cetățeni socotesc că România este pe un drum bun.

Nu este vorba aici de a fi pesimist. E vorba de a fi realist. Cu cât citești și te informezi mai mult, cu atât îți dai mai bine seama că interesele noastre ca indivizi devin preocupări secundare pentru elita politică, din București și Bruxelles, deopotrivă.

Românii se confruntă cu crize de tot felul. Crizele sunt artificiale și rezultatul politicilor eronate impuse de elita politică din țară și din Bruxelles.

Politicile și crizele sunt stresante. Au și un impact disproporționat la adresa persoanelor sărace, în vârstă, ori suferinde.

Inflația crește, iar coșul de alimente nu mai este așa de plin cum a fost cu ani în urmă.

Criza energetică și creșterea vertiginoasă a prețurilor la energie ne constrâng să dăm căldura puțin mai jos în casele noastre și să facem plinul la mașina mai rar ca de obicei.

E greu, în aceste împrejurări să eviți pesimismul. Politicile eronate ale aleșilor noștri au cauzat aceste crize.

Politicile acestea nu vor înceta peste noapte cum nu vor înceta nici crizele. Nu va înceta nici inflația.

Care e remediul? Alegeți o alternativă politică conservatoare, prudentă și realistă. În acest sens, ARN vă stă la dispoziție.

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact: 

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.