.st0{fill:#FFFFFF;}

Ce e nou în viața lui Jordan Peterson? 

Articole | 27/04/2021

În ultimele săptămâni presa occidentală a comentat agresiv privind absența din spațiul public a lui Jordan Peterson din vara lui 2019 încoace. Psiholog canadian, Peterson e bine cunoscut în toată lumea pentru perspectivele lui tradiționale asupra vieții de familiei, a căsătoriei și a potențialului individual de a ne realiza în viață fără ca statul să ne pună totul în farfurie ori să ne țină de mână la tot pasul. Peterson este, de asemenea, o voce puternică împotriva rătăcirilor transgenderiste.

Scriitor prolific, Peterson a influențat, înspre bine, o mulțime de tineri ale căror minți au fost distorsionate de gândirea "progresistă", feminism și politicile anti-bărbați și anti-masculinitate ale societăților occidentale. Îndrăgit de milioane de persoane tradiționale din întreaga lume, Peterson, însă, pare sa fi dispărut din viața publică pentru câțiva ani.

Tocmai a publicat o nouă carte, Beyond Order: 12 More Rules for Life. Dar a și fost internat în spital în Rusia, unii spunând că influentul psiholog e epuizat mintal, psihic, și cu tendințe de suicid. Iar alții zic că a devenit dependent de pastile.  Recomand What happened to Jordan Peterson? 

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.