.st0{fill:#FFFFFF;}

Cine este ARN? Ce fel de partid este Alianța Renașterea Națională? P5 

Articole | 06/11/2023
Cine este ARN? Ce fel de partid este Alianța Renașterea Națională?
Ne dorim ca printr-o serie de postări, să vă răspundem prezentând Programul politic al partidului ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ.
 
(5) România, o națiune suverană
Ne-am format într-un spațiu geografic specific. România este casa noastră. Constituim un stat unitar, indivizibil și suveran, o națiune care se diferențiază de alte națiuni prin trăsăturile ei specifice, istorice, culturale, civilizaționale, lingvistice.
Ne preocupă soarta comunităților istorice române din afara României. Unul dintre biectivele noastre este acela de a ne asigura că estomparea intenționată de către autorități a identității etnice române a românilor din aceste comunități nu va avea loc.
Vom veni în sprijinul acestor comunități prin măsuri constituționale multiple, atât la nivel intern, cât și pe plan internațional. România este casa, de sute de ani, a multor grupuri etnice și religioase diverse.
Credem că este important ca relațiile dintre toți locuitorii României să fie pașnice și amiabile, caracterizate prin toleranța reciprocă și respectul reciproc față de cultura și interesele culturale ale fiecărui grup.
 
Autor: Petre Costea, Președinte ARN
 
Dă-ne o mână de ajutor!
Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact:
Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


Manole Mihail a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.